evanix ar6 yardım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • herkese selam. bi arkadaşım evanix ar6 almayı düşünüyor kullanan arkadaşlardan bu tüfekle ilgili gurupman kalite atış adeti yani kısacası genel bi değerlendirme yapabilirmisiniz tavsiyeniz nelerdir. cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

    HATSAN BT65
    GAMO 6.24.50
    HİLL POMPA :thumbup:

  • bu forumun tadı kaçtı

    HATSAN BT65
    GAMO 6.24.50
    HİLL POMPA :thumbup:

  • ar 6 tamamen av için yapılmıştır. kısacası ilk şarjörden sonrası stabile kayboluyor.kalite olarak kundak hariç bana göre mükemmel bir tüfek.hüç ayar düğmesi yokrur. beni etkileyen tek pcp olarak gönlümde ayrı bir yeri vardır

    AA s510 22 cal twintube(43fpe)



    Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

  • bana göre bu forumun tadı 10 üzerinden 10 dur

    AA s510 22 cal twintube(43fpe)



    Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

  • Benim için çok özel bir tüfek ar6. Ama orta karar bir hobi tüfeği değil, biraz uç noktada kalan bir tüfek.


    Çok güçlü ve güçlü olduğunu için her zaman kullanamazsınız. Sesi ateşli silah gibi ve moderatör sese mani olamıyor fazla. Ayrıca her zaman 25 grainden ağır pelletler kullanmak zorundasınız. Hafif pelletler o hızla alakasız noktalara gider.


    Horoza bir ağırlık ekleyip gücü biraz arttırma şansınzı var. Ama Akıncı37 arkadaşımızın yazdığı handikaplar var mesela. Kundak, stabilite kaybolması, güç ayar düğmesi olmaması gibi.


    Bende hem farklı kundak var, hem regulatör var, hemde küçük bir işlemle gücünü azaltabiliyorum ve 16 grain pelletlerlede verim alabiliyorum.


    Kısaca normal bir tüfek değil. Bu yüzden eğer 2. tüfek olarak alınacaksa tavsiye ederim ama tek tüfek olarak ideal değil. Her zaman her yerde kullanamazsınız.


    Ben condor, ar6, sumatra gibi tüfekleri ayrı tutuyorum, güçlü tüfeğin keyfi bambaşka ama güçlü tüfekle her zaman atış yapamama gibi bir sıkıntı var.