İnce Memet 30,25 grain & Hornet 1 32 grain kapışması

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Official Post

    Görünen o ki iki pellet arasında sadece ağırlık farkından dolayı düşmeler var 50 m de bu kadar düşme farkı varsa 100 m düşüş daha fazla olmazmı ?

    düşme de sorun olur ama bu sorun bir iki klikle cözülür diye düşünüyorum ama tabi dediğiniz gibi 50metrede 2grainlik farkla bu düşme 50 ve katlarında dahada çok artacaktır

  • yani ağırlık yada rüzgar gibi dış etkenlerden başka bir fark düşük ihtimal mi demek istiyorsunuz. Sonuçta bütün silahlarda aynı koşullarda benzer gruplar mı elde ederiz ?


    ben aynı marka model iki silahta farklı sonuç elde edildmesinin bile muhtemel olduğunu duymuştum. (mustafa serdar ağabey söylemişti)

    • Official Post

    yani ağırlık yada rüzgar gibi dış etkenlerden başka bir fark düşük ihtimal mi demek istiyorsunuz. Sonuçta bütün silahlarda aynı koşullarda benzer gruplar mı elde ederiz ?


    ben aynı marka model iki silahta farklı sonuç elde edildmesinin bile muhtemel olduğunu duymuştum. (mustafa serdar ağabey söylemişti)

    buda mümkün abi tabiki sonucta hatsan lw ile aa lw arasında dağlar kadar fark var

  • bunu şu anda abir akrabasının düğünü için ankarada bulunan kıbrılı bir arkadaşımızın denemelerinden çıkan sonuçlardan tahmin ile söylüyorum bence bu ihtimal önemlidir ve bir gün bir kaç arkadaş bir araya gelip farklı silahlarla da grup denemek gerek.


    ertogrul arkadaşımız bunu aa ile denemişti



    Farklı silahlardan çıkan sonuçlar hangi saçmanın daha iyi olduğunu değil hangi silahın hangi peleti sevdiğini belirleyecektir ve bir çok hobidaş için rehber bilgi gibi olacaktır.