Japon Pcp Tüfek Üreticisi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • İyi akşamlar,


    Bugün kafama takıldı, biraz araştırdım ve buldum. İşte Japon Pcp tüfek üreticisi.


    www.ctcairrifle.com

    Samyang Recluse .357 Caliber
    Tac Vector Optics Colossus 10-40X50E-SF
    Benjamin Marauder .22cal

  • tüfekler big bore gibi yüksek kalibreli sanırım bunun gibi japon olmasada üreticiler bayağı bi var bir tane tüfekleride sumatranın makyajlı hali...

  • Çok özel görevler için üretilenler bir kenara bırakılırsa, bir tüfekte yapılabilecek fanteziler bellidir. Netice de insan anatomisine ve zorunlu atış tekniklerine aykırı şekiller bence tutmaz. Bu silahta da görebildiğim kadarı ile dipçik nerede ise namlu silindiri ve mekanizma ile aynı çizgiye gelmiş. Bu kadar zorlamaya gerek yok. Fark yaratılacaksa işin teknolojisinde yapmak gerekir.

  • avrupalılar havalı grubunda doğu ülkerinden bayağı bir önde zaten başı ingiltere çekiyor sonra da almanya son zamanlarda da rusya baya bir önde son çıkan edgunın şarjörlü hali isabeti bir hw100 kadar var, yakın da da ft için üretim yaparsa şaşmam :)

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.