Benelli süpernova aksesuar

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkeze selamlar ,benelli süper nova slug almayı düşünüyorum , aldıktan sonra da uzatma tüpü, üzerine red dot için ray , iyi bir red dot,uzatma tüpünü namluya bağlayacak ve tüfek feneri ni üzerine takabileceğim raylı bağlantı parçası , bu tip aksesuarlar lazım olacak ,benelliyi satan bir çok mağazaya sordum ama bu aksesuarların olmadığını getirmek gerek tiğini söylediler , sizlerden ricam bu tip malzemeleri temin edebileceğim bir yer varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.

    XIII

  • Selamlar Tarık bey, Benelli supernova slug alabileceğinz en kaliteli silahlardan birisi, torununuz bile kullanır hiç sorunsuz 10 binlerce atış yaparsınız. iyi bir seçim hayırlısı olsun diyelim öncelikle.
    Parçaları ebay dan rahatlıkla getirtebilirsiniz, şarjör, namlu,yüksek büyütmeli optik ve special birkaç parça harici , yasalarımızca sorun teşkil etmeyecek birçok parçayı getirtmeniz mümkün, Benelli için Türkiyede hiçbirşey aramayın, bir tek vida bile bulamazsınız hevesiniz kırılmasın ,kendinize yurtdışından sorunsuz alışveriş yapabileceğiz birkaç satıcı belirleyin, yedek parçalarda dahil tüm aksesuarları onlardan getirtin. başka şansınız yok

  • Çok teşekkür ederim . Akşam ebayda istediğim parçaları buldum aslında , teknoloji özürlü olduğum için inanın cesaret edemedim ,aslında çok enteresan izmirde bende ticaretle uğraşıyorum ama bu ticaret mantığını kafam basmıyo , bennelli m4 m2 m3 ,süper nova gibi av tüfeklerine onca para veren arkadaşlar acaba bu tip aksesuarlara para harcamıyacaklarınımı zandediyolar. Kullanılacak parçalar belli , koskoca Türkiye'de kaliteli bir red dot bile yok , neyse uzatmayayım, ebaydan alışveriş yapabileceğim veya benim adıma yapabilecek güvenilir bir yer varmı.

    XIII

  • Yurtdışı alışveriş için öncelikle bir paypall hesabı edinin, tek bir iğne bile alacak olsanız paypall %100 güvenilirdir. ayrıca artık yurtdışı tüm firmalar ve ebaydeki sahisların neredeyse tamamı paypaldan ödeme kabul ediyor, ödemenizi muhakkak adınıza ait bir kredi kartı ile paypaldan yapın. paypal hesabı açarken adınıza ait bir hesap, kredi kartı sisteme tanıtımı ve telefonunuzu ve adresinizi verip üye oluyor. ve üyeliğinizi teyitliyorsunuz. ondan sonrası ne alsanız güvenli.
    alışverişlerde 100euro yada pound üstü ise firmaya yada şahsa mail atın fiyatı mümkün olabildiğince az yazsın faturaya , ayrıca sakın silah parçası aksesuarı gibi şeyler yazılmasın, oyuncak, yedek parça gibi şeyler yazılsın, yoksa silah parçası deyip takılırsa bir yıgın prosedürle ugrasırsınız, kargolama sonrası takip noyu muhakkak edinin ve takibini bizzat yapın.
    ben neredeyse 5 yıldır internetten alışveriş yapiyorum gerek ebay ingiltere almanya, gerekse çiin sitelerinden onlarca aksesuar ve parça aldım, 1 kere bile problem yaşamadım, artık en ufak bir parçayı bile buradan almıyorum ebayden geçiyorum siparişi.


    Benelli için malesef distribitörler sadece silahı getiriyor gerisi 0 , dediğim gibi en ufak 1 kurus etmeyecek bir vidası dahi problem çıkarsa yurtdışından almak zorundasınız. gerçi benelliler kolay kolay arıza vermezler muhtemelen 10 yıllarca silahınızı sadece temizleyip yağlamak harici bir bakıma sokmayacaksınız, ancak yinede böyle bir tüfeğe sahipseniz olmayacak zamanda sor durumda kalmamak için yurtdışından orjinal yedek parçaları satan birkaç firma ile hukukda olunuz.


    muhtemelen biliyorsunuz fakat 12 gauge supermagnum fişek atan slug bir tüfek için çok saglam bir red dot edinmelisiniz . diğer red dotlar yada holosightlar size saç baş yoldurur. supermagnum 45 gram üstü kurşunlardan ard arda 100 lerce attıgınızda bile sıfırlamada en ufak bir kayma yaratmayacak askeri silahlara uygun red dotlar yurt dışı fiyatları dahi 600 dolardan başlayıp 1000 dolara kadar gidiyor. en iyisi bunlardan edinmek evladiyelik olur, ancak postayla bu ürünnü gelmesi sorun olabilir. yurt dışından gelen birine aldıracaksınız koyucak çantasına getirecek en güvenlisi bu

  • İlgi alakan için çok teşekkür ederim , ne fayda varsa yine toprağımızda varmış ,şimdi dikkatettim de bizde aslen Balıkesir manyaslıyız ,siz neresindesiniz.

    XIII

  • İlgi alakan için çok teşekkür ederim , ne fayda varsa yine toprağımızda varmış ,şimdi dikkatettim de bizde aslen Balıkesir manyaslıyız ,siz neresindesiniz.

    Rica ederim inşallah yardımcı olabilmişizdir, bandırmalıyım aslen

  • Hiç bir bilgim yoktu bu alışveriş konusunda çok iyi oldu . sightmark marka red dot eotech in nerdeyse 1/4 fiyatına , yorumlara göre çok kaliteli bir ürünmüş, dediğiniz gibi yüksek gramajlı fişeklerde orta kalitede red dot dayanmıyor ,umarı bu marka dayanır , bi getirtelim deneyip göreceğiz.

    XIII