Bt65 Lerde Setsikur Vidasi Varmidir.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Yeni almış olsıuğum BT65 imin deneme atışlarında çok güçlü olduğunu gözlemledim. Bu kadar fazla güce ihtiyacım yok açıkçası, AT 44 umun setsıkur vıdası ile gücünü ayarlayabiliyordum acaba AT44 lerle aynı sistem veya benzeri bir uygulama, BT65 lerde de varmıdır? Nasıl yapılır? resimli veya vıdeolu bir anlatımına rastladınızmı?
    Saygılar.

  • Evet bt65'te de setuskur var fakat at44'ün tersi şeklinde çalışmaktadır, yani saatin tersi yönünde çevirdiğinizde gücü azalır.


    Dikkat edilecek husus; bu setuskuru çevirmeden önce alt blok üzerindeki ince setuskuru gevşetmek gerek. İnce setuskur kalın setuskurun hareket etmesini engeller.

  • [quote='wrangler','index.php?page=Thread&postID=234604#post234604']Evet bt65'te de setuskur var fakat at44'ün tersi şeklinde çalışmaktadır, yani saatin tersi yönünde çevirdiğinizde gücü azalır.


    Dikkat edilecek husus; bu setuskuru çevirmeden önce alt blok üzerindeki ince setuskuru gevşetmek gerek. İnce setuskur kalın setuskurun hareket etmesini engeller.[/quo


    Teşekkür ederim.

  • Görsel olarak anlatabilecek olan var mı? yoksa hiç uğraşmayayım mı bozulur falan :)

    8o Hatsan mod 125 sniper


    Hatsan bt65 5.5 sb lw bullpup


    hw97k g;$i

  • bekliyorunz...::))

    AA S510 Sprlt. Xtra FAC 30 grn, 53 ft/lbr .22 bsa swf (8x32x44)
    colt 1911 45 cal.
    marin guard pomp.