Yamaha Ybr 125 sizce nasıl?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • İyi günler arkadaşlar ben yaza doğru bir motorsiklet almayı düşünüyorum sizce ybr 125 nasıl ilgilenenlerin dikkatine resimlerde paylaşabilirseniz sevinirim modifiye fln.


    [Resim Engellendi: http://www.pic-city.de/thumb/919/yamahaybr1252007101024xgj0H3QO4.jpg]

  • bu motor bizim burda acayip derecede tutuldu.ilk çıktığında 2250 ytl civarında idi, şimdi 3000 ytl yi geçti alan herkes memnun yakıt adeta benzini kokluyor.benzin 2 kere işleniyor çiğ benzin atma olasılığı yok bu motorda bu da cep e yansır ^^ bende bundan alacaktım lakin işim gereği uygun gelmedi ufak defek malzeme taşıması için.diyeceğim bizim burda genç ler arasında popüler bu motor.saygılar

  • Çok güzel bir motor,honda titan 125cc kullandım 60km hıza ulaşınca motorda bir titreme oluyor ama bu yamahada öyle bir şey yok, biyel kolundaki balans çok güzel alınmış tabiri caizse zıngırdama olayı yok binen kullanan arkadaşlarda çok memnun ,yakıt düşük .Modifiye için pistonu büyütür dişlileri ile oynarsın ama hiç gerek yok bu ağırlıkta motor için hoş bir binimi var, benden tavsiye çıkar bu motora ama ikinci ellerine de bir baksan şöyle ;10 bin kilometreye kadar olanlarına tavsiye ederim hesaplı olur.

  • Yaklaşık iki yıldır kullanan arkadaşım var ve çok memnun. Modifiyeye gelince yapılabilir ama hocamında dediği gibi gerek yok. İki kişi bindiğimizde bile seriliği ve ataklığı gayet yerinde. Yeterki bakımını ve yağ değişimini aksatmayın. Honda CBF 150 de tip olarak çok güzel. Onuda araştırmanızı tavsiye ederim almadan önce.


    http://www.honda.com.tr/motosi…eller/commuter/cbf150.htm

  • yamaha ybr 125 125 cc kategorisindeki en iyi motordur zaten sorunlu bir motor olsa kuryeler tercih etmez korkmadan al daha cok bilgi almak istersen www.ikiteker.org 'a bak

    egeteam.png


    Walther Falcon Hunter 5.5
    leapers 3-9*40

  • Hakikaten kuryelerin en çok kullandığı motor ybr 125. Vardır bir bildikleri :)

  • Yakın iki arkadaşım. İkiside aynı anda aynı motora binip dağ bayır çamur geziyorlar. Bir defa lastik patladı bir kere de balata değişti. Arazi koşullarında 12000 km den sonra.




    [Resim Engellendi: http://i14.photobucket.com/albums/a316/tozluklu/cemil.jpg]




    [Resim Engellendi: http://i14.photobucket.com/albums/a316/tozluklu/tanju.jpg]


    Birisi 110 birisi de 95 kg. kadar.. Ne motormuş...!

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen ilkertozluklu ().

  • Birde 150 cc TVS Apache var. Bu motor hakkında araştırma yapın derim.
    Motorda küçük bir dişliyi 25 ytl ye değiştiriyorsunuz ve saatte 140 km. hızla gidiyor.
    Bütün parçaları çok kaliteli Hindistan malı. Ama fabrikası devlet fabrikası, o yüzden çok kaliteli. Yani bizdeki 'Çaykur' nasıl kaliteli çay yapan devlet fabrikasıysa TVS'de öyle. Şu an kullandığım motoru satarsam TVS alıcam inşallah.

  • ğiş

    Birde 150 cc TVS Apache var. Bu motor hakkında araştırma yapın derim.
    Motorda küçük bir dişliyi 25 ytl ye değiştiriyorsunuz ve saatte 140 km. hızla gidiyor.
    Bütün parçaları çok kaliteli Hindistan malı. Ama fabrikası devlet fabrikası, o yüzden çok kaliteli. Yani bizdeki 'Çaykur' nasıl kaliteli çay yapan devlet fabrikasıysa TVS'de öyle. Şu an kullandığım motoru satarsam TVS alıcam inşallah.


    150 cc motora dişli değişikliği ile hız artışı sağlanmaz. Aksine son viteste hız kaybı yakıt artışı ve diğer yürüyen aksam zarar görür. 125 honda titan ve mz 250 üzerinde her türlü denenmiştir. Bayır aşağı asılırım gaza dersen o başka..

  • Güç arttırmadan dişli değiştirmek hızlanmak yerine akselerasyon kaybı ve bayırlarda çekiş kaybına yol açar. Aynı zamanda hızı artırmak yerine düşürebilir. bayır aşşa ve rüsgar arkadan gelecek derseniz o başka ancak 140 km derken motorun üstünde gösterdiğine bakmayın. Onlar genelde 10-20 km fazla gösterir zaten.


    Arabalarda da geneli böyle.


    Renault broadwayin ibresi 100km hız gösterirken saatte 91.7 km hız yapıyor. Bilgisayarla ölçülmüş hız bu. 175 gösterirken ise 155. küsür yapıyor.


    Babamla otobanda megane ve vectrayı denedik 120 km hızla. Vectra her seferinde geçti meganı :) Ben 115 ten biraz fazla giderken 120 ye gelmeden önce yan yana gidebiliyoruz ama 120 ye geldiği anda ibre öne geçiyor vectra.


    250 lik mz ile bir denemede arkadaşla yaptık. mz 130 gösterirken ben arabayla 115-120 ile yanında gidiyordum :)


    Bunlar sadece örnek, çoğaltabilirim.