dolum tüpü hava kaçırıyor

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar geçenler de tüfeğe hava bastım dolum ucunu çıkardıktan sonra hava kaçağı sesi duydum. Neyse belli bir süre kullandım geçti. Bir kaç gün önce tekrar hava bastım tekrar hava kaçırmaya başladı. Yalnız öyle ahım şahım bir şekilde değil. Bir kaç günde 110 dan 50 bara düştü. kendime sıkıntı yaptım :D çözmem lazım dedim. tüpün tam boşalmasını bekledim. Dün tüpü söktüm. Manometrenin olduğu yerden çevirince kapak çıktı. :D Şu malum hava doldurma girişinde ki oring tam olarak nerede :D kendi yapabileceğim bir iş mi yoksa servise mi göndereyim? son bir not servis numarasını ve adresini biliyorsanız yazarsanız memnun olurum. İnternette baktım ama servis adresi ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım.

    8o Hatsan mod 125 sniper


    Hatsan bt65 5.5 sb lw bullpup


    hw97k g;$i

  • Eminim aranızda bilen çok kişi var dır ama herhalde yazma gereği duymamış. Unutmayın ki forumların amacı bilgi paylaşmaktır. Ben şu kadar iyi grupman yaptım bu kadar uzağa attım değil :)

    8o Hatsan mod 125 sniper


    Hatsan bt65 5.5 sb lw bullpup


    hw97k g;$i

  • aynı olay benimde başıma geldi. fakat dolum ucunu bikaçkez takıp çıkarınca hava kaçırma durdu .bidaha yapmayınca tamir ihtiyacı duymadım.

    ÖZGÜR ÖRNEK
    BT65-SB-W_LW

  • selamlar ben eskiden şu no dan ulaşıyordum hatsan fabrikaya 02328789100 değişmediyse budur kolay gelsin...

    burada yabancılar yok aramızda ,sadece arkadaşlar var.... daha tanışmamış g;$i


    diana mod54 -leapers 3-12x44compact.px.ao
    diana 460magnum -leapers 4-16x44/utg
    diana mod35-4x32 walther

  • Numara için teşekkürler. Kuruntu yaptım yoksa çok fazla kaçak yok. Teşekkürler.

    8o Hatsan mod 125 sniper


    Hatsan bt65 5.5 sb lw bullpup


    hw97k g;$i