Gamo Shadow İGT 4,5 ilk izlenimlerim

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Malesef bütün aramalarıma rağmen arkadaşların önerdiği pelletleri Ankara da bulamadım,bende aksu av'dan Air Arms exact diabolo sipariş ettim.inşallah bunlar derdime çare olur.


    Geçen Hatsan Striker 6,35 tüfekte sıfırlama sorununu airarms pelletle çözmüştüm, inşallah sizin problemi de çözer. Şunu da deneyebilirsiniz. http://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=1773

  • Dürbün sıfırlaması arkadaşlar tarafından yapıdı,bende sıfırlama mantığını kavradığım için bundan sonra sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum.(JSB Exact Diabolo 4.5)

    Gamo PT 85 Blowback
    Gamo Shadow İGT 4.5
    Air Arms s200 Fac 5.5

  • Merhaba.
    Öncelikle tüfeğin hayırlı olsun.Bende bir tüfek alıp hobiye başlamak istiyorum.Bu yeni çıkan nitro pisytonlular dikkatimi çekti.Heralde ddaha önce yaylı kullandın.Yaylılara göre nasıl bir tüfek sence bu?Varsa artılarını eksilerini yazarsan sevirim.Şimdiden teşekkürler.

  • Daha önce yaylı kullanmadım kendimce bir araştırma safhasından sonra aldım.Kolay kurulan hafif bir silah.uzun vadeli kullanımda güç kaybı yaşamayacağı(yay olmadığı için)söyleniyor.Deneyen bazı arkadaşlar teptiğini söyledi ama ben hissetmedim.Raptor pelletle 1148 fps chrono ölçümü verdi ama isabetli değil bu pelletlerle.Tahribat özelliği aramadığım ve isabetli ve stabil atış yaptığı için seçtim.Genel olarak tercih edilebilir olduğunu düşünüyorum.Ben whisper igt aramış bulamamıştım,o da beğenilen bir model araştırmanı öneririm.

    Gamo PT 85 Blowback
    Gamo Shadow İGT 4.5
    Air Arms s200 Fac 5.5

  • Gamo CFR-IGT gözüme çarptı.Diğerlerine göre farkı alttan kurmalı.Fakat bi sorum daha olucak.Atış mesafesi tahribatı nasıl?Örnek verebilirmisin?
    Teşekkürler.

  • Genellikle hafifi pelletlerle denedim chrono sonuçları bu tip pelletlerde yüksek hız verdi.ama ben bu tüfeği tahribat gücü için değil isabetli ve stabil atış yapabilme tercihiyle seçtim.Eğer güçlü bir model istiyorsan sanırım hunter igt bu tür kullanıma daha uygun.

    Gamo PT 85 Blowback
    Gamo Shadow İGT 4.5
    Air Arms s200 Fac 5.5