Gamo Pelletler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Son iki tüfeğim 5.5mm idi. Gamo Pro Hunter pelletler çok kalitesiz çıkıyordu. Bir kutuyu 4-5 farklı gruba bile ayırabilirdiniz. Şimdiki tüfeğimi 4.5 aldım. İlk defa pro hunter satın aldım. pro hunter'ın 4.5 ile 5.5 mm arasında inanılmaz bir kalite farkı var. 4.5 mm gerçekten baya kaliteli. Çapak etek farkı falan yok. Bu kadar fark etmesine gerçekten şaşırdım iki kalibre arasında. Benim gibi dürbünsüz yada eğlencelik falan kullanıyorsanız tavsiye ederim.

    Remington AM77RM
    Crosman 1077
    Stoeger X10 + Hawke Sports HD 3-9x40 AO
    Hatsan AT44 WX-10 LW + BSA 8-32x44
    Hatsan Mod 70 + Optima 4x20 :)

  • Ben Gamo Pro magnum u çok beğeniyorum.Fiyat ve performans olarak kesinlikle tavsiye ederim...

    Diana Mod 52 - Yatagun Dampa - Diana 4-16 AO

  • güçlü yaylılar için en beğendiğiniz 5.5 mm pelet hangisi
    özellikle diana mod 460 için

  • Benim öyle bir yaylım olmadı. Olan arkadaşlar yorum yaparlar heralde. Ben sadece aynı marka pelletin farklı kalibreleri arasındaki kalite farkına dikkat çekmek istemiştim. Pcp kullanırken hep JSB Exact Diabolo kullandım. Hatsan JSB RS ve crosman hollow points büyük hayal kırıklığı olmuştu.

    Remington AM77RM
    Crosman 1077
    Stoeger X10 + Hawke Sports HD 3-9x40 AO
    Hatsan AT44 WX-10 LW + BSA 8-32x44
    Hatsan Mod 70 + Optima 4x20 :)

  • En randımanlı pellet muhakkak ki tüfeğin sevdiği pellettir,kullandığım Diana Mod 31 ile 15 mt gibi kısa mesafe atışlarında gördüğüm kadarıyla Gamo Prohunter 4,5 en isabetsiz pellet oldu,Gamo magnum neredeyse hedefte tek delik yapacak kadar başarılı.Tüfeğimin sevdiği ikinci pellet de yine Gamo promagnum oldu.Gamonun kendi içindeki sıralaması böyle..

    Hatsan Eskort Aimguard pompalı :thumbup:
    Diana Panther mod 31 ;tacli#
    Star Huğlu G505 y.ot. :thumbup:
    Crosman C TT :thumbup: :thumbup: