cevdet adlı kullanıcının mesajları

    Gerçekten çok güzel olmuş. Hayran kaldım doğrusu :) Ben de en kısa zamanda gidip böyle bir şey alacağım. Ellerinize sağlık. Çok beğendim gerçekten :)


    Bu arada, bir not: Ben CZ 75'i verip Umarex H&K USP aldım. Açıkçası ikisinin de kendilerine göre artıları var, ama H&K'nın daha ağır olması ve daha fazla tahribata sahip olması hoşuma gitti. Bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü...


    Her ikiside ayrı özellikleri olan güzel silahlar,isabet,tahribat ve gerçekçilik özelliklerini tek bir silahta bulmak zor,USP bildiğim kadarıyla etkili bir güce sahip,senin beklentilerini oldukça karşılar sanırım.Çanta olayına gelince,sende kolaylıkla ve zevkle yapabilirsin (kapakta biraz daha sert ve sıkı sünger kullan) sana kolay gelsin...

    Öyle bir durumda çanta şart tabii. Aslında dışı metal, içi silaha göre sünger olan çantalar var. Onlar çok hoşuma gidiyor, ama bir silah parası da ona vermek olmaz şimdi :)


    Çok teşekkür ederim sinanali. Çantası yok, ama açıkçası şuı anlık poşet bile yetiyor. Bana gereksiz gibi geldi :) Yine de ihtiyaç duyarsam alırım tabii.


    Çok teşekkür ederim sinanali. Çantası yok, ama açıkçası şuı anlık poşet bile yetiyor. Bana gereksiz gibi geldi :) Yine de ihtiyaç duyarsam alırım tabii.

    Öncelikle yeni silahınız hayırlı olsun,keyifli atışlar dilerim.Acizane bir çanta önerim olacak,resimdeki gibi bir çantayı herhangibir yapı markette-koçtaş-20 tl ye bulabilirsiniz,içini süngerleyip maket bıçağıyla oyabilirsiniz,ben öyle yaptım,kilitli ve taşıması kolay...[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/BXyv2G.jpg]

    Cümleten merhabalar,konuyu baştan beri takip ederken dahil olma gereğini hissettim,bildiğiniz gibi av yapmanın birtakım kanuni ve insani kuralları vardır,bu kurallara riayet ettiğiniz taktirde gönül rahatlığı ile avlanabilirsiniz.Ancak işin içine havalı tüfek girince orda duracaksın,baştan beri gamo1250 arkadaşa anlatılmak istenen havalı tüfekle yapılan avın canlıya verdiği işkencedir,o canlının acı çekerek ölmesini seyretmek hiçbir gerçek avcının kabullenemeyeceği birşeydir,ha dersenki arkadaş bende vicdan yok ben vururum,o zamanda yerinizin bu site olmadığı kanaatindeyim.Saygılarımla..

    2004 yılında aldığım ve bugüne kadar en fazla 25-30 atış yapılmış olan hatsan escord aimguard pompalı tüfeğimi satmak istiyorum.12 cal.76 cm magnum fişek yatağı ve 7+1 kapasitelidir,Eskişehirli alıcılar tüfeği işyerimde görebilir.Fiat +-450 tl dir.

    Bildiğim kadarıyla üç markanın üreticileri yurt dışına ihraç edecekleri kaydıyla üretim ruhsatı alıp,sadece yurt içi satışı yaptıkları gerekçesiyle böyle bir karar alınmış.Kullandığım star huğlu G 505 y.otomatik tüfek orta kalite bir silah olmasına karşın,2004 den beri hiç sorun çıkarmadı,böyle bir silahı tutupta emniyete teslim etmek hiçte mantıklı değil ve vermeyede niyetim yok.

    Arkadaşlar,fabrikasının imalat ruhsatıyle ilgili problemden dolayı savcılıkca toplatılma kararı alınan ve emniyetce toplatılan star huğlu marka av tüfekleriyle ilgili yeni bir gelişme varmıdır.Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar buradan paylaşırsa memnun olurum,selamlar...

    En randımanlı pellet muhakkak ki tüfeğin sevdiği pellettir,kullandığım Diana Mod 31 ile 15 mt gibi kısa mesafe atışlarında gördüğüm kadarıyla Gamo Prohunter 4,5 en isabetsiz pellet oldu,Gamo magnum neredeyse hedefte tek delik yapacak kadar başarılı.Tüfeğimin sevdiği ikinci pellet de yine Gamo promagnum oldu.Gamonun kendi içindeki sıralaması böyle..

    Öncelikle zaman ayırdığınız için,ayrıca önerileriniz için teşekkür ederim,kıyaslama yapmak gerekirse önceki tüfeğime göre/striker di/oldukça isabetli ve istikrarlı bir tüfek,şimdilik sadece Gamo prohunter pellet kullandım 10 mt atışları baya bir zevk verdi,henüz dürbün takmadım,en kısa zamanda kırsalda uzun mesafe atışlarını da denemek istiyorum,ayrıca sizin bahsettiğiniz pelletleride muhakkak deniyeceğim,sanırım miss diana ve ben iyi anlaşacağız.Konu ile ilgili öneri ve tavsiyelerinize herzaman açığım,tekrar teşekkürler ve sorunsuz atışlar...

    paylaşım bekliyorum kendi adıma fotolar atış videoları :) saygılar.


    güle güle kullanın.


    Teşekkürler kafa avcısı,ilerki günlerde tüfeği terbiye edebilirsem illaki paylaşım olacak,herkeze bol muhabbetli kazasız atışlar dilerim..

    Hayırlı olsun cevdet abi pantere kavuşmuşsun iyi atışlar haftasonu olursa bir etkinlik senide haber ederiz abi .


    Teşekkür ederim Ufukcum,en kısa zamanda seni dianayla tanıştırıcam 8o

    Önerileriniz için çok teşekkürler..Hatsan konusundaki tespitinizde çok doğru,umarım hafta sonu keyifli atışlar yaparım size de sorunsuz atışlar dilerim...

    Öncelikle herkeze merhaba,bir avcılık sitesinden sipariş ettiğim diana panter 31 4,5 mm silahım dün elime geçti,henüz tetiğine bile dokunmadım,daha önce kullandığım striker 1000x e göre çok zarif saz gibi bir tüfek,dikkatimi çeken şey tüfeğin gerek yayı olsun gerekse hareketli parçaları olsun hiç yağ olmaması,sormak istediğim yayın falan greslenmesi gerekiyormu? Ayrıca bu tüfek hakkında görüş-öneri ve deneyimi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum,şimdiden teşekkürler..