Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • 1 yıl kadar bir süredir Benjamin Discovery 4.5mm pcp kullanmaktayım. Çok dengeli ve çok isabetli bir tüfek. 50 m grupmanları çok yeterli. Gel gelelim hw97k yı çok merak etmekteyim. İsabeti ve dengesi benim tüfeğime yakınsa bir tane edinmeyi düşünüyorum. Açıkçası elimde incelemeden, birkaç atış yapmadan pek karar verebilecek gibi değilim. İzmirde yaşayan hw97 arkadaşlarla atışa gitmek ve tüfeği denemek isterim. Hatta benjamin discovery denemek isteyenler de bana ulaşırlarsa çok mutlu olurum.

  • Çok sevinirim, şu yakınlarda pek buluşma başlığı göremedim. Bir tane yakalasam hemen geleceğim.

  • Şu HW 97'yi gerçekten çok merak etmeye başladım, bu kadar iyi mi gerçekten? Ben 1970-1980'lerin Olimpik Feinwerkbau 300'ünü kullandım, o gerçekten 10 metrede inanılmaz bir şekilde nokta atışı yapıyor, bu da böyle mi? Ve Feinwerkbau gibi tepmesiz bir silah mı? Gerçekten öyleyse diopter nişangâhla müthiş olur.