Nicomedia Airgun Team Buluşmalar, Atış Kuralları ve Güvenligi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Buluşmalar, Atış Kuralları ve Güvenligi



    1. Olmazsa olmaz şartımız ve atış parolamız "güvenliktir" . Bu sebeple aşağıdaki alt maddelere uyulması gerekmektedir.
    Her atış buluşmasında, kırmızı renkli bir atış güvenlik şeridi çekilir ve atış devam ederken hiç bir şekilde ve bahane ile bunu şeridin ilerisine geçilmez.
    Hedef yenileme, grupman kontrolu vb. sebeplerle atış şerdinin ilerisine geçmek isteyen atıcı, yüksek ses ile "ateş kes!" der. Bu uyarıdan sonra tüfek,tabanca ve mühimmatlardan el çekilir. "Şarjör dolduruyorum", "dürbün ayarlıyorum", "başka yöne atıyorum", "elim tetikte değil" gibi bahanelerin tamamı geçersizidir.
    Topluluğumuzda bir çok kişi ateşli silahlarla ilgilidir. Ancak havalı atış buluşmalarına ateşli silah getirilmesi uygun değildir.


    2. Diğer bir olmazsa olmaz aramızdaki saygı ve sevgidir. Aramızdaki saygı ve sevgiye gölge düşürecek hareket ve söylemlerden kaçınınız!


    3. Aslan yattığı yerden belli olur. Temizlik ve doğayı korumak çok önemlidir. Atış sırasında etrafı kirletmemek, atış sonrasında ise temizlik yapılırken omuz vermek, doğaya olan borcumuzdur.


    4. Yukarıdaki şartlar aklına yatan ve grubumuza üye olan arkadaşlar PM ya da mail yolu ile aramıza katılabilir. Buluşma duyurular mail grubundan yapılacak, buluşma resimleri forumdan paylaşılacaktır.


    Selamlar, saygılar ve sevgiler
    Nicomedia Airgun Team

    Havalı Silahlar, Suni Yemle Balık Avı, Elektronik