istanbul reşadiye atış yapmak

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • istanbulda atış yapacak yer bulmakta zorlanıyorum..Bu hobide yeniyim ama uzaklara gitmek bezdiriyor.Diğer bu hobiyle ilgilenenlerlede tanışmak istiyorum..Reşadiyeyi forumda birçok kez okudum .Bende bu alanı kullanabilirmiyim ..kullanmanın kuralları varmıdır ?elimi kolumu sallayarak o alana gidebilirmiyim.


    buraya yazabilmek için bir takımı seçmemi istedi forum.bende rastgele bir tanesini seçtim.. kullanmak zorunda kaldığım için özürdilerim

  • Merhaba Barış,


    Reşadiye'deki atış yerininin elbette kullanma kuralları var. O neden ile alan direkt olarak açık değil, şifreli bir kilit ile ulaşılabiliyor. Kurallar alan içerisinde yazılı. Bu kurallara uyan ve çevreye zarar vermeyen hobi severler elbette bizim ile birlikte kullanabilir. Ama öncelikle tanışmamız gerekiyor. Genelde hafta sonları alanda atış yapan birileri oluyor. Bir de atış alanı, tüfek için aynı anda 10 kişinin kullanımına uygun (masa sayısı bakımından), daha fazla kişi olduğunda atış için yer bulma sorunu oluyor.

  • ben pazar yada pazartesi gitmek isterim..kendi masa sandalyemi portatif olanlardan getirebilirim..ama ilk seferinde birileri oradayken gelmek isterim.. atış yapmasamda tanışmak ortamı görmek için..

  • Bu alana ben de gitmek istiyorum. Nasıl tanışacağız. :)

  • Bana uzak raşadiye avrupa yakasında yokmu böyle atışalanları

  • Iyi akşamlar, Reşadiye'de bulunan atış alanına gitmek ve hobi sevenlerle tanışmak istiyorum. Alanı kullanma kurallarını öğrendikten sonra atış yapmak isterim. Açık adresi rica edebilir miyim? Yanımda getirmem gereken emniyet malzemeleri var mı? (Koruyucu gözlük, kulak tıkacı,...)

  • Maalesef alan kullanımında doğan sorunlardan bahsedilen konu (neresi sakıncalı bulundu ise) silindiği için alan kullanımından doğan sorunlardan ve alınan kararlardan haberdar olamıyorsunuz.


    Genelde cumartesi günleri alanda birileri bulunuyor. Normalde kapı kilitli. Alan kullanım kuralları saha icerisinde yazılı. Gözlük kullanma mecburiyeti yok, ancak takarsanız sizin için daha iyi olur. Kulak tıkacına gerek yok, çünkü moderatörsüz olarak güçlü tüfekler ile atmak yasak.

  • Tekrar merhabalar herkese,


    Reşadiye'de uygun bir atış alanı var ise ben de gelmek, sizlerle tanışmak isterim.

    herşey konuşularak halledilebilir, yeter ki iyi niyet önceliğimiz olsun..