pellet secimi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Stoeger x50 silahim var sizce verimli atis yapmam icin hangi marka pellet kullanmam lazim yardimci olursaniz sevinirim.


    I

  • X50 kullanmadım, ama yorumlarda güçlü bir tüfek olduğunu çok kez duydum. Bu arada tüfeğin çapını yazmamışsınız, 4,5mm ise 8 grain ve üzeri, 5,5mm ise 15 grain ve üzeri pelletleri tercih ederseniz daha iyi olabilir. Marka olarak ta jsb herkesin beğendiği markalardan birisi jsb yi onerebilirim size. Fiyatı pahalı derseniz, 4.5 için TS10, 5.5 için TS22 biraz daha uygun fiyata tercih edilebilir.

    HATSAN AT44 TH 10
    VECTOR OPTİC 10X40-50 SFB
    WEBLEY TRİ PUMP


    Sen onu kırmamak için yanlişlarini söylemezsin,
    O kendini mükemmel zanneder.

  • Teşekkür ederim hocam .5.5mm hocam capı peki hocam şuan gamo pro magnum kullanıyorum 15'43 grain olması lazım bu marka nasıl sizce

  • Gamo pro magnum yerine pro hunter daha iyi isabet veriyor, lakin biraz sert saçma olduğu için uzun vadede yivlere zarar verebilir. Ama çok uzun bi zaman dilimi bu belki 10bin lerce atıştan sonra oluşabilecek bir sorun. Yanlız gamo pelletlerin genelinde kalıp izi yada düzgün olmayan eteklerden dolayı sık sık flayer veriyor. Benim deneme gore 10da 2 oranında pellet rotayı şaşırıyor. Tabi fiyatına bakaraktan gamo gerçektende üstün bi başarıya sahip. O paraya o performans hiçbir pelletde yok.

    HATSAN AT44 TH 10
    VECTOR OPTİC 10X40-50 SFB
    WEBLEY TRİ PUMP


    Sen onu kırmamak için yanlişlarini söylemezsin,
    O kendini mükemmel zanneder.

  • Saolun hocam bilgilerinizden dolayı birazda hanteri deneyelim...