moderatör hakkında bilgi gerekli

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Selam arkadaşlar benim şöyle bir sıkıntım var benim at 44 ün ucunda moderatör takılı uzunluğu imzamdaki dürbünü ile enine boyuna baya bi yer kaplıyor sıkıntım piyasada araştırdım pcp taşıma çantalarında boyları yetmiyor moderatörü sürekli söküp takmak, anladığım kadarıyla sürekli sıfırını değiştiriyor yada kutuda tüfeğin ayarı taşıma esnasında bozuluyor. Şimdi ya alüminyumdan aksesuarları sökmeden koyabilecek bir taşıma çantası yapacağım yada bildiğiniz bahsettiğim ebatları alabilecek çanta tavsiyesi Son olarak moderatörü sök tak ayar gerçekten kacar mı şimdiden herkese teşekkür ederim saygılar.

    AT44 TH-10 0.22 CAL
    NİKULA 6X24 50
    6 LT POSOİDON 300 BAR
    JSB 18.13 GRAİN
    GHOST MODERATÖR
    UNİVERSAL AL BİPOD 22mm


    +;tuftabV#f;s;s

  • benim kullandığım mod. da kaçmıyor..
    ama genel olarakta eğer düzgün yapılmışsa kaçacağını da zannetmiyorum..

  • her seferinde aynı oranda sıkarsanız bozulma olmaz ben öyle kullanıyorum hep sonuna kadar sıkıp fazla zorlamıyorum moderator takılı kalması pek iyi değil sürekli takılmalarda namlu eyilmesi olabilir

    AT 44 S10-Nikula 6x24*40 durbun + GHOST MODERATOR + JSB Exact Jumbo :thumbup: :thumbup: :love: :love:
    Gamo Black FUSION 5.5mm+Hawke Sport HD 3-9x40


    AİR ARMS S400 MPR FT 177.cal+Barska Sniper 10-40x50 GX2

  • Doğru yöntemlerle imal edilmiş bir moderatörün sökülüp takılması isabeti ve sıfırlamayı değiştirmez teorik olarak. Namlu tutucunun durumu(olması veya olmaması) da sıfırlamayı değiştirebilir. Free float namlularda moderatörün ağırlığı vuruş noktasını aşağı alabiliyor.