Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • 2.000 ytl maxmimim kadar;kaliteli bir çifte nerden bulabilirim ithal ve yerli malları arasındaki fark nedir bir de bu ruhsat işini nasıl hallediyoruz ruhsat çıkardık diyelim avcılık iznini nasıl alıyoruz. :)
    saygılar ^^

  • 2000 lira bütçeniz varsa tercih seçeneklerinde çok yerli ve yabancı markalar olarak.
    Ruhsat için bulunduğun ilçe kaymakamlığına "tarafıma yivsiz av tüfeği satınalma belgesi, satın aldıktan sonrada yivsiz av tüfeği ruhsatnamesi verilmesini..." diye başlayan dilekçe yazıcaksın, ordan sizi jandarma vaya polis karakoluna yönlendiricekler, karakoldan ikametgah, 2 adet resim, sağlık raporu vb. şeylerin bulunduğu listedeki evrakları toparlayıp teslim ediceksin. Size önce " satınalma belgesi " verecekler silahı almaya onla gidiceksiniz. Aldığınız yer o belgeyi kaşeleyip silahla beraber size iade edicek, sonra o belge ve silahla tekrar karakola gidiceksiniz, görevli memur silahı muayene edip, ruhsatnamenizi verecek.


    Avcılık belgesi ise bu kadar basit değil, ilk olarak kursa gitmeniz gerekecek. Onun için ilk bulunduğunuz yerdeki avcılar derneğine gidip kursun ne zaman açılacağını öğrenin ve kaydolun..


    Saygılar,,,

    Akkar Apache Bronze 12ga 47 cm slug semi-auto
    Yıldız SPZ ME 12 ga superpoze
    Huğlu 12 ga. 7+1 semi auto + Tasko 1x40 RedDot
    Torun 20 ga. superpoze
    Artemis 36 ga. superpoze
    MKE 12 ga. çifte (Kırıkkale Efsanesi)
    Beretta 16 ga. tekkırma
    Optima 550 Magnum airgun + Optima 3-9x32