Mod 99 hakkında birkaç sorum olacak.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Diğer tüfeklerle ki açma şeklinden örnekle öyle söyledim yani tüfeğin sarsıntısı bir nevi o işlevi görüyor destekli atışlarda. Bunda zaten tokatlama yok sorun ortaya çıkınca mandalı çekmeden açmaya çalıştığımda yine zor açılıyor yani yalama mı olmuş desem öyle de değil gibi görünüyor ama gönderdim Hatsana bakalım.

    "Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır." (Bediüzzaman Said Nursi-Mektubat)

  • Ayni problemi ben de yasiyorum. Hataydayim internetten aldigim mod99 atis esnasinda aciliyor. Hatta bazen namlu icini bile gorebiliyorsunuz. 15metreden 1-2 karis alt vurdugu oluyor acildigi zamanlar. Hic acilmadigi atislarda harika atislar cikiyor. Bunun icin tufegi kapattiginizda namlu onunden hafif bastirip acilip acilmadigini kontrol etmeniz gerekiyor atis oncesi. Tirnak one cekilmeden tufek acilmaz normal sartlarda fakat bu tufek kapanmiyor dikkat etmek gerekiyor. Problem ise kapali halde ters cevirdiginizde goruluyor ki tirnak, tutma piminin ucuna zor yetisiyor. Kisa kaliyor. Hatsani problemle ilgili aradim gonderilmesini istediler. Fakat ugrasacak zamanim olmadigi ve hevesimin kirildigindan yollamadim. 9 aydir yatiyor tufek. Tufegi sifir almistim hevesim kacti. Namlu klidi kronik bir problemdir. Saygilarimla.

  • Ben gönderdim tüm vidalarını iyice sıkıp namlu kilidi pimini değiştirip gönderdiler ilk on yirmi atış vidayı(namlunun kırıldığı yerdeki vida) fazla sıkmalarından tüfek zor kuruldu açılma olmadı fakat sonra vida gevşemiş olacak ki kurma kolaylaştı ve yaklaşık 50-60 atışta bir kez olarak namlu kendiliğinden açılmaya başladı. Ben yine aynı sorun olacak derken farkettimki tüfeği sıkı tutunca bu sorun olmuyor namlu açılmıyor. Ama azıcık serbest kalsa sarsıntı çok olduğundan bazen açılabiliyor. Göndermekte istemiyorum tekrar sizin hesap tüfeği sıkı tutuyorum(!) :)

    "Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır." (Bediüzzaman Said Nursi-Mektubat)