Mesaj gönderme sorunu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bir süredir forumdaki bazı konularda mesaj yazıp gönder butonuna bastığımda "mesajınız manuel onay gerektirmektedir..." gibi bir uyarı alıyorum ve dakikalar harcadığım mesaj uçuyor. Foruma bağlandığım çeşitli cihazların teknolojisinden şüphe etmeye başladım ama öncesinde forumda benzer sorunlar yaşayanlar varmı sormak istiyorum.

  • Bu sorunu yaşayan bazı kişilerden aynı şeyleri işitiyorum gelen özel mesajlarda..Bildiğim kadarıyla forumdaki eski resimlerin olduğu konulardan alıntı yapıldığı takdirde ve sansürlü kelimelerde böyle bir hata veriyordu ayrıca Hızlı Cevap sekmesini kullanınca uzun bir yazı veya uzunca bekleyiş esnasında bu hatayı verebiliyor bu yüzden Gelişmiş Cevap sekmesinin kullanılmasını önermişti Sami Bey teknik konulara dair bir istişare sırasında..Hızlı Cevap sekmesi yeni sürüme geçişle beraber eklenmiş bir özellik ayrıca Hızlı Cevap sekmesi önbellek kullanmadığından uzun bir yazı yazan arkadaşlara önermiyorum bunun yerine Gelişmiş Cevap sekmesini kullanırlarsa mesaj editörüne yazılan içerikte hata verme olasılığı azalıyor..Yaşanan teknik hadise konusunda Sami Bey'i bilgilendirdim..Kullanılan script'in bir kaç ufak hatası var özellikle mesaj editöründe benim rastladığım hata Gelişmiş Cevap sekmesi kullanıldığında yazılan içeriği önbelleğe almayarak F5 yapıldığında veya kazara mevcut sekmede başka sayfa açıp geri geldiğinizde içerik siliniyor..Önceki sürümde mesaj editörü önbellekleme işlemi yapıyordu diye hatırlıyorum..

    Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun...Che Guevara

  • Bende birşey sormak istiyorum. Bazen forumda bir konuya(mesela bu mesajı yazınca gönder butonu görünüyor)yazınca enter veya escape tuşuna basın diyor. Android telefonda opera mini ile nasıl oluyor bu iş ?