Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hatsan torpedo modelinin pıstonlusunu almayı dusunuyorum Yakında cıkıcaktır.Sanırım yaylı olanlardan daha ıyı olacak dıye tahmın edıyorum Kendı mantıgımla tabıkı bılgı sahıbı arkadaslarımızdan ustadlardan yardım ıstıyecegım bır konu var 4.5 mm Yoksa 5.5 Mı Daha ıyı Benım ıcın torpedo modelı Guc konusunda daha guclu 4.5 ile cıkıs hızı cıddı boyutlarda tabıkı pellet agırlıgına gr göre degıscektır ama amacım daha uzun mesafelere ulaşabılmek ?Bu dogrultuda Tercıh edıcek olsanız sebeblerıyle tercıh ettıgınız pellet hangısı olurdu?Yada torpedo modelını kullanan arkadaslardanda bılgıler beklıyorum...

  • Bence :) 4.5 bu tüfek için küçük bir kalibre. Tüfek güçü (155 için) , hafif peletlerin ses hızını aşarak sağa sola dağılma riskleri çok fazla.

    Hatsan Torpedo 155 .22 cal - Kol Kaslarının Baş Düşmanı :D

  • Bana kalırsa 5.5 mm çünkü hatsanın bu serisi gerçekten güçlü 4.5 hafif kalır.Mod 135 sahibiyim kalibresi 5.5 ben vortexli modelin çıkmasını bekleyemedim :D şuanda fabrikada vortex değişimi için nasipse cumartesi elime geçecek. Beklemek istemezseniz sizde bu şekilde yapabilirsiniz yaylı modeli alıp fabrikada 115 TL ücret karşılığında değişimini yaptırabilirsiniz.Quattro tetikli tüm modeller için geçerliymiş bu değişim. Saygılar.

    Kral N-11 Gas Piston

  • Evet degişmek mumkun Tabıkı ama Ugrasmak ıstemem ılk yapılısında Orjınalınde olsun bırazbu konularda hassasım:D Yanı Amac daha uzaga gıtmesı ama tabıkı bununla bırlıkte hafıf olması pek ıyı degıl denmesı bıraz daha kafamı karıstırdı ama kesın wortex alıcam..

  • Şahsen tercihimi 5.5 dan yana yapardım vuruş gücü bakımından kaldı kı piyasada 4.5 olarak pek ağır pellet yok ama 5.5 da 13 grainden 30 graine(25-27-30 grain ince mehmet solidlerin namluya zor oturduğunu duydum bende deneyebilirsem görüşlerimi yazarım) kadar geniş bi yelpaze bulunmakta.Üstatlar daha iyi bilgi verecektir, benim görüşlerim bunlar, karar sizin şimdiden hayırlı olsun

    Kral N-11 Gas Piston