pellet çapını küçültme ( pellet sizing )

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Acaba bu aparatın namluya zar zor geçen solidler için faydası olur mu ? Deneyebileceğimiz, tavsiye ettiğiniz başka yöntem var mıdır ? Saygılar..


    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Kral N-11 Gas Piston

  • daha çok etek içi boş türleri daraltır gibi duruyor. solid olanı güzel yerleştirip çekiçle vurup fazlasını sıyırarak alabilir. o zaman da pelleti bozma riski artar bence.

    Zoraki ultra hp 01-2 0.177 cal.
    Umarex Nighthawk 4.5 Tactical


    Diana mod 52 Superior 0,22 cal.
    Crosman pumpmaster 760 4.5 (Pellet&BB)


    Vursan 7+1 y.otomatik(1996)

  • Usta çok küçük bi farkla namluya geçmiyor belki 5.51 olsa geçecek, solidlerin performansıda malum ortada kullanmak istiyorum ama nasıl yaparım işin içinden çıkamadım..

    Kral N-11 Gas Piston

  • çevirerek eşit bir şekilde zımparalamaya çalış.belki iki çevirmede istediğin kıvama gelir.

    Zoraki ultra hp 01-2 0.177 cal.
    Umarex Nighthawk 4.5 Tactical


    Diana mod 52 Superior 0,22 cal.
    Crosman pumpmaster 760 4.5 (Pellet&BB)


    Vursan 7+1 y.otomatik(1996)

  • Zımparaya gelmiyor abi,hatsanı aradım namlu değiştirirler mi acaba diye olumsuz yanıt aldım,isabetinden çok memnunum ama solid atılmıyo

    Kral N-11 Gas Piston

  • Solidler için kalıp alıp kendiniz dökebilirsiniz. Mesela 5,50 olarak.

  • Hocam aparatin pelletleri deforme etmesini engellemek için aparat delillerinin konik olması gerekir örneğin giriş noktası 6 mm çıkış noktası 5.50 gibi zimparalama yöntemi hiçbir ise yaramaz pelletler ovalbir hal alir aparati yapmak çok basit tabi gerekli olan takim taklavat olduktan sonra

  • Bilgilerin için Allah razı olsun abi silahlarımı elden çıkardım şuanlık pcp için beklemedeyim, başka hobidaşlara yardımcı olacağından eminim, iyi geceler dilerim..

    Kral N-11 Gas Piston