Tanfoglio gibi sökülebiliyor mu?
ofis tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu arada vidalarından sökülüp parçalarının ayrı ayrı çizilip basılıp yayının filan takılıp birleştirilmesi lazım zannımca.
Bi arkadaşın tamir için bana gönderdiği 1077’si vardı. Ingiltere’den orijinal o-ringlerini getirttim yine de valfi hava kaçırmaya devam etti. Sordum alırsanız şarjör yuvası ve şarjörlerini 1000 liraya satarım diyor. 3D yazdırmaktan daha az efor ve maliyet bence.
Evet 3d çizim için çok parçalı ve ilk çizimde oturacak gidi değil
1.000 tl teklifi iletiyorum, haber veririm. -
Şarjör yuvasından mı bahsediyorsunuz?
Şu parça:
https://www.amazon.co.uk/Crosman-Magazi…e/dp/B073H12QJD
Bundan bahsediyorsanız geri almak üzere kendiminkini gönderebilirim. 3D çizimini yapıp geri gönderirsiniz.
Evet bu parçada yokmuş. Çizebilecek arkadaşa göstereyim hallederim derse haberleşiriz. Eksik olmayın, teşekkürler.
-
Benim bozulan silahımı ait bir yerlerde olması lazım, araştırayım bulabilirsem.
Teşekkürler Üstadım.
-
Arkadaşlar yuvarlak pelet şarjörünü çözdük teşekkürler, lakin bizim elimizde bb konulan yuvarlak şarjörün oturduğu büyük şarjörde yok

Sanırım bu daha büyük sorun

-
Şarjör yuvası hariç sadece yuvarlak şarjörü istiyorsanız bende 3D STL çizimi de var, hediye edebileceğim bir şarjör de. 05424562652
Merhaba, teşekkür ederim. İbrahim beyden çizim geldi. Onu basıp deneyelim, uyumsuzsa size dönüş yapsam olur mu?
-
Abi bende bi çizim var ama 1077 ye mi ait emin değilim, daha önce 1077 vardı bende sanırım onun çizimi, whatsappdan yazın göndereyim
0506 470 3828Çok teşekkür ederim.
-
3D olarak basılabilir diye düşünüyorum.
ibrahimA yardımcı olabilirNumune olsa benimde çizdirme imkanım olabilir. Numuneyi nasıl temin ederiz🙄
-
Herkese merhabalar. Bir abimin eline crosman 1077 geçmiş ama şarjörü yok. Piyasada ve Ersin Outdoorda da stok yok.
Bu hobiyle uğraştığımı bildiği çin benden yardım istedi. Olmayan bir ürün oluncada benimde yardıma ihtiyacım oldu
Bu konuda nasıl yardımcı olabiliriz?
-
Yurtdışından getirtince vergi ne kadar oluyor
Merhaba, yurtdışından havalı silah getirmek için emniyetten izin almakla başlayan bir süreç var. Süreci forumda anlatan arkadaşlar olmuıştu. Kolay birşey değil. İzin ve İthalat profesyonellik seviyesinde ve pahalı işlemler.
-
Benimde tabanca konusunda çok çeşitli deneyimim yok.
Tabanca gerçeğe en yakın model mi olmalı?
İsabetli mi olmalı, fark etmez mi? Biye - PelletGerçeğe yakın hissiyat olmalı mı? blowback
Gerçek tabanca gibi sökülmeli mi?
co2 masraflı ve üzerinde uzun süre bırakmamalı bundan dolayı pompalı mı olmalı?
aklıma gelen karar verme seçenekleri bunlar.
bunların hepsi 1 tabancada yok diye biliyorum.
sizin aradığınız özellikler neler bunların doğrultusunda modelleri belirleyebilirsiniz. -
Ziyaret saati bu sene c.tesi saat 15:00 son
Bu nasıl bir kafadır?
Çalışan insanlarız c.tesi 2de işten çıkıp koştur koştur gidip 6ya kadar ziyaret edebiliyorduk, bu sene onu da yapamayacağız 😠
-
Biz eskiden dürbünü takmadan önce sağa sola yukarı aşağı kaç klikse hepsinin ortasına gelecek kadar sayar yani dürbünün kendisini sıfırlar sonra takardık. Bunu aynada yapanlarda olurdu. Sabır işi
-
Kılıfında, boş olarak, av yapmış yapacak izlenimi vermeden faturalı şekilde taşımada sıkıntı yok. Küçük ve Jandarma bölgesi bir yerdeyseniz Jandarmaya konum ve atış bilgisi vermek etraftan gelebilecek ihbarlara karşı size avantaj sağlar ama şart değil elbet.
-
Merhabalar,
İstanbul'dayım, Düzce Çatalbaş av bayiinden aldım. Götürdüğümde faturayı görünce Düzce'den mi aldın dedi memur. Bende o günkü gün 1000-1500 falandı, daha ucuzdu dedim hiç bir sıkıntı çıkmadı. Tüfeğin yanında taşıma belgeside gelecek, kargoyla geldiğini söylemezseniz anlamaz, gitmiş almış gibisiniz fark yok, herşey yasal. Bulunduğunuz yerden de aldığınızda taşıma belgesi verecekler.
-
Bir çok firma sorunu düzeltti. Birden fazla tırnak koyan var mesela. Fişek birinden kaçsa diğerine yakalanır. Kullanım amacı önemli. Yüksek kapasite, sorunsuz çalışma, hafiflik gibi kriterlerin hepsi bir arada olmuyor maalesef. Estetikten yada başka bir şeyden vazgeçmek gerekiyor. İllaki bullpup ve şarjörlü olacak diyorsanız Alkanarms'a şans verebilirsiniz.
-
Gamo'nun servisi satış sonrası hizmeti düzeldi mi, bilen var mı?
-
Toprağım beni masrafa sokma
biraz kötü anlat :p
Hobi alıp kullanamamak oldu bu aralar
-
Bu iş için çabalayan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Gruba katıldım. Avrupa yakasındayım ama aracım yok. Şimdilik uzaktan takipteyim 😊
-
Abi sen burada ol yeter, ellerine sağlık