İstanbul'da Özel Avlak

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • çok iyi güzelde bir sülün için 35 ytl denilmiş yani 10 tene sülün vursak 350 ytl avlaka giriş ücretide 175 ytl tabi bu kadarlada bitmiyor toplam 1000 ytl yi rahatlılkla geçiyor :whistling:

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen kartalcin ().

  • Adamlar, çeşitli paket programlar yapmışlar ona göre de fiyatlama yapıyorlar. Oldukça güzel bir şey bence. Fiyatlar biraz yüksek gibi ama görev alan kişi sayısı, vurulan hayvanın 2 katı fazlasının doğaya salınması vb güzel şeyler bence. Ayrıca, ava gidip de vuracak bir şey bulamayanların sağo sola ratgele atış yaptıklarını da hatırlayınca, bu kadar çok atış yapma imkanını bulan bütün kurtlarını döker sanırım.



    çok iyi güzelde bir sülün için 35 ytl denilmiş avlaka giriş ücretide 175 ytl tabi bu kadarlada bitmiyor toplam 600 700 ytl yi buluyor nerdeise bence çok aşırı bir fiyat .

  • 600 700 ytl ile şiş bitmiyor biraz daha dikkatli bakınca 2000 ytl yi buluyor nerde ise 700 ytl tutsa gine iyi ama zevk meselesi ne diyim adam sabancı kadar zengindir gider şahsen ben 2000 ytl bulsam pcp alıcam ;kihhik,hatta buldumda az cık bişi kaldı.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40