Dürbünle hedef alırkan nasıl bakılır?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaşlar merhaba, hatsan mod 85 sniper vortex modeli almış bulunuyorum. tüfekle beraber yanında optima 3-9-32 dürbün geldi. gez arpacık ile atışlarım nokta. dürbünü tüfeğe monte ettim fakat dürbünden nasıl bakılacağını nasıl nişan alınacağını bir türlü çözemedim. hedefler darma dağın gidiyor. bir noktaya bir türlü toplayamadım. dürbüne bakarken içindeki siyahlığı kaybedecekmiyiz ne yapacağız. ?( . güzel bir açıklama yaparmısınız ve sizlerin atış şekilleri tekniği bakarken ne? yardımınızı bekliyorum?

  • dampa ayak yoksa yaptiginiz her atista artikilin yeri dgisir.Durbun kullanmak istiyosaniz dampa ayak sart.
    Durbunle nisan alirken eger paralax ayarli bi durbununuz yoksa her atista durbunle bakarken kaynak noktaniz degistigi icin farkli yeri vurursunuz.Hep ayni pozisyonda nisan almaya ozen gosterin.

    İsmail D.



    bs,;s At44-w .22 reg. + AIM XPF 10-40x50 + Webley Tripump bs,;s
    ;kovboys; Zoraki Hp-01 Ultra .177 + Leapers Bugbuster 3-9x32 ;kovboys;

    Firefox CB5 Camo Makaralı Yay -65-55 lbs
    Samick Polaris klasik yay -34 lbs


    Camo hawk klasik yay-40 lbs(SATILDI)
    Hatsan MOD90 .22(SATILDI)
    Gamo Bull Whisper .177(SATILDI)

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen civciv1 ().

  • hocam sizin derdinizi ben anlıyorum 2. mesajı daha sonra dikkate alacaksınız .
    1-Dürbünle bakarken gözünüzü dürbüne yaklaştırıp uzaklaştırın siyahlık olmaması lazım. tamamen net görüntü elde etmeniz lazım.


    2- Dürbün ile hedef alırken pellet hedef aldığınız noktaya gitmeyecektir. İstediğiniz yere gitmesi için dürbünü sıfırlamanız lazım . you tubedan 30 saniyede dürbün sıfırlama diye aratırsanız en kolay vidyo o.