Webley Patriot Tetik Sorunu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar,
    Birkaç ay önce aldığım 1.Nesil Patriot tüfeğimin tetiğinde bir sorun var. Şöyle ki, bildiğiniz gibi bu tüfeğin tetiğinde tam olarak bir "boşluk" yok, ancak iki kademe var. Tetiğin düşene kadar yürüme uzunluğu sabit, ayar vidası ile bu yürümeyi 1. ve 2. kademe arasında paylaştırıyorsunuz. 1.kademe tetik boşluğu gibi hafif bir şekilde yürüdükten sonra, 2. kademe keskin bir şekilde tetiği düşürüyor.
    Benim tüfeğimdeki sorun ise şöyle; tüfeğimle birkeç deneme atışı yaptıktan birkaç gün sonra tekrar atış yaptığımda 2.kademe kaybolmuştu ve tetik sadece 1.kademede yürüyerek düşüyordu. Ben de ayar vidasıyla 2.kademeyi biraz geri çektim ve sorunsuz 100 atış kadar yapıp tüfeği kaldırdım.
    Ancak bir iki hafta sonra tüfeği çıkardığımda 2. kademe yine kaybolmuştu. Tekrar ayar yapıp 2. kademe noktasını geri çektim ancak artık 1.kademe çok kısaldı ve aynı şeyin tekrar etmesi durumunda daha fazla ayar payı kalmadı.
    Böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
    Burcak