FPV özellikli quadcopter: V666 ve detaylı incelemesi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba herkese,
    Geçtiğimiz gün, GearBest tarafından incelemem için tarafıma gönderilen V666'ya ait detaylı incelememi tamamladım. Aşağıdaki videon incelemeyi izleyebilirsiniz. Ayrıca sitem üzerinden de inceleme yazısına erişebilirsiniz. İyi okumalar ve seyirler :)


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

  • İsa bey sizi hem buradan hem de web sitenizden epeydir takip ediyorum çok başarılı incelemeleriniz ve yazılarınız var tebrik ederim. Sayenizde yeni bir heyecana başlıyorum :) daha önce helikopter uçurma denemelerim olmuştu fakat pekte iyi sayılmazdı. Quadcopter uçurmak sanki çok daha heyecanlı ve belki helikoptere göre daha kolay olacak gibi geliyor. Üstelik kamera kaydı da yapabiliyor olması cezbeden ayrı bir özellik... Benim minyatür şeylere takıntım var. Cheerson Cx-10 görünce direk vuruldum zaten :) bu nano copteri muhakkak edinmek istiyorum dedim. 1 TL den biraz daha büyük ve çok hızlı hareket edebilen bu minik ile hobiye ilk adımımı atıyor olacağım. Yedek pervaneler, motorlar, bataryalar, şarj aletleri, pervane koruyucu ve saklama çantasıyla komple set için 36 $ ödemiş ve yurtdışından sipariş vermiş bulunuyorum. Acemiliğimi atana kadar bu beni idare eder sanırım. Sonrasında ise aklımda JJRC H12C almak var. 5 MP kamerası, 300 metre kontrol mesafesi ile beni oldukça cezbediyor. Gün geldiğinde almadan önce muhakkak size danışırım H12C yerine belki bu incelediğiniz V666 FPV de olabilir. CX-10 geldiğinde görselleri paylaşırım. Görüşmek üzere selamlar.

  • Murat Bey,
    Yorumunuz için teşekkürler tekrar. Helikopterlerin kullanımı quadcopterlere göre daha zor tabii :)



    Şimdiden güle güle kullanın nanocopterinizi. Dediğiniz gibi, acemiliği atmak için ideal bunlar. Ve çok da sağlamlar. Paylaşımlarınızı bekliyoruz. Görüşmek üzere...

  • Elinize sağlık güzel bir inceleme olmuş, bende de mütevazi 2 indoor helikopter var onlarla bazen pratik yapıyorum, quadcopterdeki ilk hedefim dji ph 2 + 3d gimbal + gopro seti yapmak, artık kısmet :)


    Bu incelediğiniz v666 nın merceği mi kirliydi yoksa defolu muydu acaba çünkü merkezin sol üstüne doğru bir blur var görüntüde?

    Stoeger x20s .22 + Leapers 6-24x50
    Hatsan m40 .177 + Stoeger 4x32

  • Ben teşekkür ederim yorumunuz için. Bence P2 seçiminiz gayet iyi. Buna ileride bir de FPV sistemi kurarsanız uzun süre yeter size.


    Maalesef ürünün merceğinde bir sorun vardı, dediğiniz gibi. Öylesi denk gelmiş bana. Sildim, ama yine de olmadı :)