GAMO SHADOW DX HAVALI TUFEK

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

  • haleel
    pcp mi yaylımı



    23 Oca 2015
    öncelikle merhaba arkadaşlar bu işlerde yeniyim elimde hatsan mod 70 var ve hedeflerde cok istikrarsız oluşu beni yıldırdı bazen saçma sapan yerlere gidebiliyor. benim sabit namlulu olan gamo cfx royal ve hatsan at44 pcp hoşuma gidiyor ikisini arasında kaldım yerine göre cfx i yerine görede at44 ü tutuyorlar pcp aldıgım zaman scuba tüp alamayacagım pompa ile idare etmeyi düşünüyorum ama pompa ile bu işi yapmayı aşırı derecede zor olarak anlatıyorlar sizce hangisini almalıyım yardımcı olursanız gerçekten cok mutlu olacağım crying.png Hatsan Mod 70
    Zoraki Hp-01 Ultra 4.5
    crosman c31



    Anlamayan varsa şimdi anlamıştır...

  • korkuncabdul bak eren 4763 kardeşim benim yorumuma saygı duyarak fikrini belirtmiş hatsan gamonun yanına bile yanaşamaz diye saygısızlık yapmamış kendisini tebrik ederim

  • arkadaslar,bende gamo ıle basladım hatsan bt 65 ıle devam ettım,gamo daha ıyı olabılır ama hatsan da servıs ve fıyat bakımından ıyı sonucta yerlı malı bızım malımız,gecen hafta hw 100 aldım evet bızım ıscılıgımızden cok daha ıyı hemen hatsanı aradım,elın almanı regulator takıyor namluları cok kalıtelı,hatsandan da bunları beklıyoruz seklınde bır sohbetımız oldu,bız denızı gecıyoruz son bır metrede boguluyoruz neredeyse,elestrıyı saygı cercevesınde yaparsak kımse ıncınmez,lutfen arkadaslar :)

  • Sen kimin çenesini kapasıyorsun terbiyesizlik yapma usturuplu konuş. Senin üslubunda olanlarla karşılaşmak üzücü ancak moderatörler istenmeyen kişilerin engellenmesi işini çözemedi şimdilik, maalesef yazdıklarını görmek zorundayım ama cevap vermek zorunda değilim. Bundan sonra cevap alamazsın.

  • sayın haleel,bi süre uzaklaştıralım sizi,üslüpla konuşmayı öğrendiğinizde yine bekleriz.olurmu?

  • duyarlı üyeler olmaya devam ettikçe adam geçer top geçmez

  • zaten etmeseydide banlıyacaktık,bi şans daha verdim ama malesef

  • Forumun huzurunu bozan, saygı sınırlarını zorlayan üylerimizi uzaklaştırmaya devam edeceğiz.
    Bu konuda hassasız. Lütfen kişisel meajlarda dahi saygı sınırını aşanları bizlere bildiriniz. Sevgi, saygı, bilgi ve tecrübenin ışığında ilerlemeye devam edeceğiz.

    AA HFT500 .177
    Hawke 10-50x60 ED

  • Forumun huzurunu bozan, saygı sınırlarını zorlayan üylerimizi uzaklaştırmaya devam edeceğiz.
    Bu konuda hassasız. Lütfen kişisel meajlarda dahi saygı sınırını aşanları bizlere bildiriniz. Sevgi, saygı, bilgi ve tecrübenin ışığında ilerlemeye devam edeceğiz.

    mustafa ekiz saygı sınırını aşmış zekasız insan demiş bu kurallar sadece forum üyelerine mi

  • mustafa ekiz saygı sınırını aşmış zekasız insan demiş bu kurallar sadece forum üyelerine mi

    Siz bu Mustafa'nın nasıl bir hakarete maruz kaldığını biliyor musunuz?


    Acaba bu gibi bir hakarete maruz kalabilseniz bu kadar bile saygınızı koruyabilir misiniz?


    Sorguladığınız şey "zekasız insan" lafı ise bu bir hakaret değil, özellikle içinde yaşadığımız toplumun maalesef ki gerçeğidir.


    Ayrıca foruma az önce üye olup bu gibi bir soru sormanız manidar. Sizi de uğurluyoruz.

    AA HFT500 .177
    Hawke 10-50x60 ED

  • nisan ayında üye olmuşsunuz hala profil bilgileriniz eksik,kendinnizide tanıtmamışsınız.kural mı öğretiyorsunuz?

  • mustafa abi adamsın be tesekkur edıyorum sana