Hatsan' a Teşekkür Ederim.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkese Merhaba,
    Daha önce paslanma ve tüfeğin kurma kolu sertliği ile ilgili bir başlık açmıştım. Tüfeği hatsan' ın meşhur servisine yolladım ve yaklaşık 10 gün serviste kalan tüfeğim geri geldiğinde bütün sorunlarının hallolmuş olduğu gördüm. Benim için en büyük sıkıntı olan kurma kolu sertlik problemi tamamen çözülmüştü ki bu sorun beni tüfekten soğutmuştu. Şimdi ise çok rahat bir şekilde kurabiliyorum.


    Fakat anlayamadığım bir durum söz konusu. Tüfeğin tamir olduğu yazıyor ama servisten gelen tüfekteki seri numarayla ilk aldığım tüfeğin faturasında ki seri farklı. Acaba değişim mi yaptılar anlayamadım.


    Sorunlarımı kısa sürede çözüme kavuştuğu için Hatsan Teknik Servisine Teşekkür Ediyorum.

  • Bu konuda yerli bir markadan çok olumlu geri bildirimler verilmesi beni o kadar mutlu ediyor ki. Arkadaşlar ülkemizde istenildiğinde dünyanın en iyi üretimleri yapılır. Hatsan'ı yalnız biz değil tüm dünya konuşuyor. Tek geri bildirim yapacağım konu tüfeklerin kozmetiği, yani bir hw serisi bir s510 ya da steyr tarzı albenisi yüksek bir tasarım ile bu güçteki tüfekler kesinlikle 1 numara olur.


    Forumlarda takip ettiğim qe serisi tüfeklerden çok memnun olunduğu yönünde.


    Ben de kafaavcısı metehandan bir bt65 aldım 1 ay önce tüfekte güç muazzam ama isabet sıkıntısı var. Kurma kolu da çok sertti. Bugün ben de servise yolladım. Ben de sizin gibi hevesle olumlu geri dönüşü bekliyorum. Tüfek gelsin; Akabinde mustafa ekiz bey ile görüşürüp regülatör taktırmayı ve 18 jsb heavy yada 21 grain hn baracuda match'i 900 fps'lerde ayarlatıp sonra keyfine varacağım nasipse. Şuan hn baracuda power ile güzel sonuç aldım ama bu pelletlerin ithalinde sıkıntı var ne hikmetse, piyasada bulunmuyor.


    Özetle hatsan'ı desteklemeye ve yerli üretime saygı duymaya devam, onlar da bizi yarı yolda bırakmayacaklardır...

  • Kurma kolu problemini tamamen çözmüşler. İlk aldığımda tüfeği kurana kadar bayağı uğraşıyordum, şarjörü falan çıkartıyordum ki birden fazla pellet namluya girmesin diye. Şimdi ise çok rahat bir şekilde kurabiliyorum. Bir de seri numarası değişmiş tüfeğin sanırım değişim yaptılar.