Dürbün Ayagı Dürbün Seçimi Yardımcı Olurmusunuz.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hatsan Optima 5.5 tüfekgim var arkadaşımın bir türlü dürbün ayarı tuturamadıgı mod 125 sniperının dürbünü takıp(3-9x44E) 20 e yakın atış yaptım 20 m. den hiç saşmadı. (stoperi kendim yaptım) Dürbünde mil dot olmadığı için uzun atışlar yapmadım 50 m üzeri. Silahım yay degişimi için hatsana gitti dürbünün kendi ayagıyla bile böyle bir deneyim yaşadım 40 tl lik bir dampa ayak işimi görürmü dürbünü yine bantla tuttursam ve kendi yaptıgım stoper sayesinde dürbünün ayagı ne ileri ne geri kıpırdabiliyordu bu durum dürbüne zarar verirmi Optima mod 125 kadar güçlü degil ama 40 50 m atışları gayet iyi nikola dürbün 3-9x40 mildotlu bir dürbün ve 40 tl lik bir dampa ayak tavsiye edermisiniz .. Almayı düsünüyorumda.

    Aselet Baktıgında Değil Bakıştadır.

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen sinan.ekselans ().

  • optimanın dürbün kızağı kaç mm bilmiyorum ama 22mm lik ayak oluyorsa 22 mm li tek parça ayak + paket lastiği ya da çift taraflı bant işini görecektir...

    8)

  • Optimada mod 125 gibi kapsamlı bir dürbün kızagı yok düz 2 ray sadece ben 12 lik somunun içine alyan vida atıp kızagın ortasına vidalıyorum somunun düz kısmına dürbünün ayagını yaslıyorum ayagın öbür tarafına ici 12 lik dışı 14 lük bir somun ve aynı sistem de takınca ayak,2 somunun arasında kalıyor kıpırdama imkanı yok böyle kullandım çift parca ayagı bir sorun olmadı dampa ayak olmassa gene böyle kullanıcam artık.
    nikola marka dürbünler nasıldır bir optimaya göre aynı özelliikte nikola tercihim IR mildot olması kademeli bir artıkılı var.

    Aselet Baktıgında Değil Bakıştadır.