Havalı Tüfek Seçimi Yardım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • puncher maxi başlangıç için güzel tüfek hafif işlevsel yakışıklı bir tüfek atış sayısı ve stabilitesi güzel sök tak kolay emniyetin manuel oluşu manometrenin konumu ağırlık merkezi güzel ayarlanmış

    Tercih sebeplerimin başında kolay sökülüp takılması var hocam çok doğru söylüyorsunuz.Her atışta kilitlenen bir emniyet hele ki emniyetin tüfek üzerindeki konumunu göz önüne alırsak büyük handikap olurdu.İzlediğim her videoda ayrı mutlu oluyorum üzün mesafelerde çok olumlu sonuçlar çıkardığını gördüm. :)
    Siz tüfeğinizde hangi dürbünü kullanıyorsunuz şuan ?

    Crosman C31 - BB Pistol

  • Şuan vector optic 10x40x50e-sf modelini kullanıyorum bende yeni aldım dürbünü daha sadece bir kere kullanma fırsatım oldu havalardan dolayı onda da sıfırlama ve bahsettiğim 100 metre şişe atışları yapabildim bu dürbünle

    Hatsan nova tactical 22.cal
    Daisy powerline 980 177.cal/BBs




    Hatsan Nova Compact 22.cal
    Hatsan torpedo 100x 22.cal Trophy 22.cal
    Kral Puncher Maxi .22 cal
    Zoraki Ultra .177 cal
    Hatsan Mod 55s .177 cal
    Hatsan Torpedo 150 snip vortex .22 cal
    Mod 125 Snip Vortex .22 cal



    ;tufey#

  • Şuan vector optic 10x40x50e-sf modelini kullanıyorum

    Hocam sorması ayıp nerden ne kadar aldınız ?


    Gayet başarılı ve güzel atışlar gerçekleştirmişsiniz :)

    Crosman C31 - BB Pistol

  • Dünde söyledim bugünde söylüyorum pcp almalısınız kesinlikle:) Ben şahsen pcp de 2. elden korkmam, çünkü gözlemlediğim kadarıyla herkes tüfeğine gözü gibi bakıyor deyim yerindeyse. En fazla alır bakıma yollarsınız içiniz rahat eder. Ayriyeten bence ilk etapta ikinci el bir set alın pompalı kullanın eğer tüp vs. maliyeti çok yükseltecek sizi zorlayacaksa, zaten emin olun diyelim 800tl ye aldığınız bir set asla 800tl ile sınırlı kalmayacak :) Zaman geçtikçe dürbün yükseltme çeşitli aksesuarlar alma gibi hobinin ayrı bir zevki olan kısımlarada yöneleceksiniz. Ve şunu da belirtiyim, ikinci el aldığınız bir tüfeği satarken zarar etmezsiniz, fakat sıfır aldığın bir tüfekte doğal olarak zarar edeceksiniz. Bunu neden söylüyorum çünkü aldığınız pcp asla son tüfeğiniz olmicak, bu işin içine iyice girince her yeni çıkan model içinizde bir kıpırtı oluşturacak :) Bunun için ilk tüfeğiniz 2. el olması ileride muhtemel bir model yükseltme işleminde sizin zarar etmenizi engeller diye düşünüyorum.

  • aldığınız bir set asla 800tl ile sınırlı kalmayacak

    Aynen hocam kendimi biliyorum haklısınız biggrin.png


    At44s pcp+pompa+dürbün 900 tl ile taşışta şuan pompa fiyatlarının 300 tl ye çıktığı bu zamanlarda gayet güzel bir set,peki ikinci el alırken nereden almalıyım site olarak ? Pazarımızdaki ürünler çeşitlilik bakımından zayıf şuan.
    Sağolun yardımlarınız için :)

    Crosman C31 - BB Pistol