Brocock sistem ile ilgilenen türk firması

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • bu konuyu sadece kendi aramızda tartışmak çözüm değil change.org başlatılan imza kampayaları ses getirebiliyor
    japon ların durumu daha vahimdi 2. dünya savaşı sonrası ağır antlaşlmalara imza atmışlar adamlar silah heveslerini alabilmek airsoft silahları geliştirmişler, şuan için ne durumdalar bilmem


    https://tr.wikipedia.org/wiki/Airsoft


    Tarihçe
    Airsoft, 1970'lerde Japonya'da ortaya çıkmıştır. İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra Amerika Birleşik Devletleri'nin Japonya'ya uygulattığı kanuni değişikliklerden dolayı Japonya'da sivillerin ateşli silahlara sahip olması mümkün değildi. Bunun üzerine, Japon tasarımcılar 1970'lerin ortasına doğru Airsoft'u geliştirdiler. İlk Airsoft silahları bugünkülere kıyasla örnek alınacak silahlar olmadığı için gerçekçi değildiler. Görünüşleri ağır bir şekilde gerçek silahı andırsalar da, silahların tasarımları orijinallerinin dış görünüşlerini tamamen yakalayamadılar.
    İlkel Airsoft silahlarının sistemleri çoğunlukla Paintball silahlarının uyarlamalarıydı. CO2 (karbondioksit) gazı ile çalışan, önceleri tek atışlık daha sonra yarım ve tam otomatik hale getirilen silahlar, günümüzdeki birçoğunun aksine her atışta bir kovan ejekte etme özelliğine sahip. Fakat genelde halkın çoğunun satın alabileceği oyuncaklardan değildi. Ortalama fiyatları, 1000$ civarındaydı ve üreticileri sayıca çok azdı.

    Hatsan Striker Edge .22 / Zoraki HP 01 Ultra .177 / SA Jericho 941 / Crosman 1077


    Hatsan AT44 / Webley Raider 10 / Hatsan Mod 85 Sniper / Hatsan Mod 99 / Hatsan Mod 25 Supertact / Stoeger x20 / Remington AirMaster 77 / Gamo P900 / Gamo PT80 / SMK P17 / Walther ppk