zoraki hp-01 ultra yardim

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • merhaba foruma yeni kayit oldum iki havali silah arasinda kaldim cok farkli silaklar ama hatsan mod 125 vortex ve zoraki ultra onceden dandik bir havali tufegim vardi yeni degilim bu hobide fakat aklim karisti bana dayanikli guclu ve omurluk bir silah lazim sizce oneriniz neler

  • Öncelikle hoş geldiniz , Şahsen mod 125 ve zoraki ikilisini kullanıyorum klasik bi söz olacak ancak güç ve isabet bi arada bulunan bişey değil malesef.Güç bakımından mod 125 vortex açık ara öndedir uzun mesafe çalışma imkanı sunar ancak bunun için sadece tüfek değil diğer ayak ve dürbün gibi ekipmanlar ve dahada önemlisi sizin mod 125in sert karakterine alışabilmenizde çok önemli. Dürbünüydü ayağıydı bunlarıda hesaba katmanız gerekir.Mod 125le şahsen 120 130 metreden soda şişesi vurabiliyorum ki daha fazlasını yapabilir durumda kesinlikle...


    Zorakiye gelirsek; güdümlü mermi nedir sorusunun cevabını verebilecek nitelikte, atıcı kusurları dışında zorakiyle ıskalamak imkansız nerdeyse. Özensiz haldeyken bile 20 metreden 3 atış tek delik yapabiliyorum şahsen, daha fazlasını yapabilen eminim vardır.Moderatör ile evde kullanımıda mümkün evde bile wrangler bora ile 3 pompada atabiliyorum.İsabeti çok güzeldir 4 pompada 40 metreden 7.33 grain jsb pellet ile çok rahat büyük şişeleri kırabiliyorum.Güç bakımından bence tatmin edicidir sonuçta bi tabanca...Dezavantajlarına gelirsek eğer; 4.5mm açık havada rüzgardan fazlasıyla etkilenmekte, buna çözüm olarak 5.5 yedek namlu olabilir ancak şart değil elbette... bunun dışında dürbün takmak isterseniz dürbündende önce dipçik ihtiyacı doğmakta...Fabrikanın ürettiği dipçiğin ücreti ortada, el yapımı yada ikinci ele müracaat olur ki bunda da dürbün göz mesafesine ve dipçiğin oturmasına çok dikkat etmek lazım, dipçikten yana sıkıntı çekmeniz mümkün.Ancak ekipmanını ayarlayabilme durumu olursa kesinlikle zorakiyi tekrar gözden geçirnenizi tavsiye ederim, elime zorakinin geçtiği günden beri mod 125 süs olarak duruyo resmen ara sıra içimdeki parçalama isteği harekete geçince kullanır oldum ama ikisininde yeri başkadır yapboz gibi birbirlerinin eksik kısımlarını tamamlayan ikili bunlar:)

    - Hatsan Nova Compact 5.5mm - Vector Optics Sentinel 10-40x50

    - Hatsan Mod 125 Vortex 5.5mm- Hawke 3-9x40AO

    - Zoraki HP-01 Ultra 4.5mm - Bsa 8-32x40AO



    - Ruger P85 9mm
    - Tariq 951 9mm
    - Umarex Smith Wesson Combat
    - Ekol Voltran ASI -Full Automatic-
    - Canas Magnum 9mm -Full Automatic-


    '' Silahının dolu veya boş olması değil, arkasındakinin akıl dolu bir insan olmasıdır asıl önemli olan.''

  • oparda06 arkadaşım konuyu çok güzel özetlemiş, benedede ikisindende var, benimde mod125 vortex evde yatıyor ama zorakiyi 2 günde bir çıkarıyorum mutlaka evdeki poligonumda atış yapıp rahatlıyorum, ha köye gidincede mod 125 i mutlaka götürüyorum onunlada 100 -150 metre atış yapıyorum gez göz arpacık la dürbünü kullanmıyorum. Zorakiyle ben NİKULA 2-6x28E dürbün kullanıyorum dipciğe gerek kalmıyor, göz kurtarma mesafesi gayet güzel. Eğer açık alan köylük gibi bir yerdeyseniz mutlaka mod125 vortex 5.5mm alın derim, yok ev gibi kısıtlı alanınız varsa da zoraki ultra 01-2 alın derim ben.

    Kral Puncher Pro - 5.5, Beileshi 6-24x50mm AOEG
    Crosman C11 - .177 BB Co2
    Torpedo 150 sniper vortex - .22, Browning 3-9x40
    Zoraki Hp 01-02 Ultra - .177, Bushnell 3-9x40EG, FULL SET
    Mod 125 vortex - .22, Protector+Optima 3-9x32





    İnstagram ====> ApAdamm
    Twitter ======> ApAdamm


    Mesele Vatansa, Gerisi Teferruattır..!
    Ne Mutlu, Türküm Diyene..!