STRİKER TEAM AĞVA MACERASI

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Tavsiyem üzerine iki can dostum fiyat performans ürünü olan Hatsan Striker Edge sahibi oldu, malum havalarda sıcak hem denize girmek hemde atış ve mangal yapmak maksadı ile ağvaya gittik.
    Atışlarimızı 130 metreden 5 lt pet e ve 120 metreden bira şişeleri ne dürbünsüz offhand olarak gerçekleştirdik fakat Striker Edge 130 metrede 5Lt lik pet e 7-8 atışta 1 isabet sağlıyordu fakat peti delmeyerek bizi hayal kırıklığına uğrattı.
    Daha önceki zamanlarda bu mesafelerde Diana 54 çift taraflı delip geçmişti.
    Bizdeki 2 Striker ve mod 25 süper charger 5.5mm idi , daha sonra 5lt peti 120 metreye çektik ve atışlarımıza devam ettik bir 100 küsur atış yaptıktan sonra kolum yoruldu ve elime mod25 süper charger aldım ve 120 metredeki petin 2 metre üstüne nişan aldım ve ne göreyim 10 -15 atışta 2-3 isabet sağlayabiliyordum , bir havalı tabanca ile ilk defa 120 metrede hedef vurmuştum sevnçli ve gururluydum.
    O gün 4 kutu pellet bitirdik Striker ler için düşüncem değişmedi 140 tl ye alınacak en iyi tüfek lakin iyi bir tüfek değil yani klasik hatsan ; 2 günde pas yapmaya başlıyor, tüfeklerden birinin gezi puntadan attı , diğerinin namluyu kasaya bağlayan vida montaj aşamasında dış kaptırılıp yalama olmuş ve namlu baya bir gevşekti tetik desen rezalet ama ve lakin bu paraya değer !

    HATSAN MOD 25 SUPER CHARGER 5.5mm


    ATA NEO 12 KİNETİK TAKTİKAL

    Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen KOCATURK ().

  • Güzel vakit geçirmişsiniz, resimleriniz görünüyor bu arada :)

    • Zoraki Hp 01_2 Ultra 4.5mm :thumbup:;kovboys;
    • Barska Sniper 6-24X50 ir 2G :thumbup:;#taban^lm;s,S
    • Stoeger Atac Suppressor 5.5mm :sleeping:
    • Stoeger 4-16x44 AO :sleeping:
    • XCORTECH X3200 ;tufey#+;tuftabV#