bymax9 adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaşlar kralın güzellerinden olan puncher one alan varmı internette bi iki video çıkmıştı tanıtım amaçlı ama devamı gelmedi epeydir takip ediyorum grupman olsun tahribat olsun mesafe atışları olsun hiç paylaşım olmadı. Forumumuzdan alan kullanan bilen gören var mı acaba :) yaz geliyor bitane tüfek almak lazım :)

    kralın tüfeklerine yurtdışı forumlarda ve incelemelerde çok güzel puanlar veriyorlar, puncher breaker çok güzel gruplar yapıyor, bende jumbo yada one alacağım yaza doğru ama kral olacak yani deneyin derim bende

    Hoş görünüyor ama hem peletin önündeki hemde arkasındaki oringler zarar görebilir bence kısa zamanda özellikle arka kısım çabuk deforme olur diye düşündüm ama koca firmada bunu düşünerek üretmiştir diye cümlemi yuvarladım :)

    arkadaşlar videoyu izlemiş olursunuz belki, bende akşam öyle dolanırken buldum ve paylaşmak istedim. özellkikle başlıkta fiyatlarıda yazdığı için merakla izledim videoyu fx wildcat 1600 dolar puncher 500 dolar... hangisini tercih edersiniz :) gerçekten çok hoşuma gitti video. puncher fx ten daha iyi grup çıkarmış özelliklede 40 yard sağlam olmuş.. videonun başında ilk fx in grupman atışını gördüğümde puncher ın grupmanı dağıtacağını düşündüm ama öyle olmadı... bilmiyorum ama puncher serisinden birtane almak şart oldu gibi...


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Arkadaşlar paylaşımlar için teşekkürler effecto gerçekten çok hoş görünüyor işlemeleri filan kaliteli duruyor hayırlısı bakalım.

    sayın aseyhan'ın dediklerine kesinlikle katılıyorum bu tarz yerlerden internete bağlanıp alışveriş vs yapmak gerçekten riskli. Android işletim sistemi açık kaynak kodlu olduğundan android kullanan cihazlarda virüs çalıştırma ihtimali dolayısı ile daha fazla oluyor bu tarz cihazlara uygulama yüklerken çoğumuz umursamadan basıp indiriyoruz özellikle geçen arkadaşımın yaşadığı bir şeyi anlatmak istiyorum uygulama indirmiş ve uygulamayı açtığında ekranda cihazınıza virüs bulaştı temizlemek için tıklayın vs. gibi bir uyarı çıkmış tabi arkadaşımda inanıp tıklamış bir sürü saçma sapan şey telefona kurulmuştu bu şekide kandırılarak insanlara virüslü uygulama çok basit bir şekilde telefona yükletilebiliyor o yüzden dikkat etmek lazım. sayın nihatfevzioglu, 0650'nin dediği gibi mevcut kredi kartınıza bağlı olarak açılıyor üzerindeki 16 haneli numara güvenlik kodu vs. farklı oluyor limitide olmuyor siz aktardığınızda ancak limit oluyor içerisinde son derece güvenli bir alışveriş yöntemi. Sayın ofis sanal kart ile taksitli alışveriş yapmak mümkündür.

    Bulunduğum ilçede hatta hastanede 3-4 arkadaşın başına geldiğini ben de dün öğrendim. Genelde sanal kart kullanmaya çalışıyorum internette alışveriş yaparken, ama şu saatten sonra mutlaka sanal kart kullanılmalı. Uyarınız için çok teşekkürler.


    Bankalar görünüşte resmi olan ama gayriresmi bu çekimleri iptal edip paraları müşterilerine iade ediyor mu acaba. Yoksa insanlar cereme mi ödüyor durduk yere.

    genelde mağdur etmiyor nasıl yapılıyor bilmiyorum ama 1-1,5 ay gibi bir araştırmanın sonunda sizin kullanmadığınızı anladıklarında tutarı size iade ediyor. 12 bin tl kadar dolandırılan arkadaşımın 40 gün sonra parasının tamamını iade ettiler.

    Arkadaşlar herkese mrb. son zamanlarda özellikle çok başvuru gelmeye başladı bu konuda, internet üzerinden yapılan alışverişler sonrasında ertesi gün veya bi kaç hafta sonra dolandırıcılar tarafından ele geçirilen kredi kartı numarası ile çok sayıda çekim yapılmakta, bu çekimler genel itibari ile ilk önce ufak rakamlarla başlayıp kartın müsait olup olmadığının test edilmesinin ve çekimin gerçekleşmesinin ardından yükselmekte, işim gereği çok sayıda karşılaşmaya başladım son 1 ayda ve alışveriş yapılan internet siteleride oldukça yakından tanıdığımız foruma üye olan olmayan herkesin en az bir defa alışveriş yaptığı siteler, nasıl oluyor bilemiyorum ama bi şekilde kart numarasını ele geçiriyorlar bunun için lütfen üşenmeden online alışveriş sırasında sanal kart kullanalım şahsen kendimde çok güvendiğim sitelerden alışveriş yaparken kartın kendisini kullanıyordum ama o sitelerden alışveriş yapıp ardından dolandırıcılığa uğrayan insanlarda sıkça gelmeye başlayınca anladım ki mutlaka sanal kart kullanmalı. Tabi bu sitelerden kaynaklanıyor diyemeyiz kullandığımız bilgisayarda veya telefonda olabilecek virüslerdende olabilmekte öyle dahi olsa kesin ve en garanti yol sanal kart kullanmak... lütfen üşenmeyin sanal kart oluşturun ve alışveriş öncesi limit aktararak alışverişinizde o kartı kullanın.. son günlerde oldukça sık yaşanan bu konuya dikkat çekmek istedim sadece kimse akıl vermeye filan kalktığımı, saygısızlık vs. yaptığımı düşünmesin lütfen.

    Hocam yabancı forumlarda tek atımlı tüfekler içinde oldukça sevildi ve bazı yerlerde tek atımlı tüfeklerin kralı bile diyen var ama ülkemizde alıp kullanan oldumu bilmiyorum bende diğer modellerini takip ediyordum forumdan bi arkadaş almıştı inceleme vs yapacaktı ama olmadı vakit bulamadı galiba bende almadım o yüzden