SEHIRLER ARASI BULUSMA

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaslar hobiye uzun bir ara vermek zorunda kaldikdan sonra ayni hizda tekrar geri donus yapmaya hazirlaniyorum soyle bir dusuncem var ve sizinle paylasmak istiyorum ... yakin bir tarihte bursa ve cevre illerden ve ilcelerden tanisip kaynasma adina bir bulusma organize etmek istiyorum kalabalik olacagini dusunerek yer olarakda inegol olur diye dusunuyorum malum kirsal bir bolge ve bolca atis alani icin yeterli imkanlara sahip ve ulasim olarakda ortak bir ilce aslinda konuyu acmak icin erken sayilir ama asagi yukari katilimci sayisini belirleyip gerekli ayarlamalar icin bir plan olusturmak ve sizlerinde fikrini almak (takim kismi zorunlu oldugu icin bursa caylaklar takimini yazdim kusura bakmayin )

  • merhaba hocam. Bursa Nilüfer den buluşma planlandığında katılırım. detaylarları hızlandıralım. katılımcılar çabuk belirlensin. Havalı aşkı beklemeye gelmez :)

    AT44 TH-10 0.22 CAL
    NİKULA 6X24 50
    6 LT POSOİDON 300 BAR
    JSB 18.13 GRAİN
    GHOST MODERATÖR
    UNİVERSAL AL BİPOD 22mm


    +;tuftabV#f;s;s