Sıfır alınan tüfek işlemleri

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar, tabanca ile başlayıp 2 hafta kadar ordan oraya savrulup sonunda tüfek almaya karar verdim ve bir adet Hatsan mod 85 sniper vortex siparişi verdim. Yarın elimde olucak diye umuyorum.


    Forumu araştırdım ancak tüfeği 0 aldıktan sonra yapılacaklarla ilgili böyle terli toplu bir konuya rastlamadım. Bir hata yapmadan kullanmak istiyorum tüfeği.


    Anladığım kadarıyla tüfek ilk geldiğinde içi yağlı oluyor ve bu yağın temizlenmesi gerekiyor. Bunun için kullanılan tekniklerle ilgili bir video birşey de bulamadım.
    Dürbünü de ilk 200-300 atıştan sonra monte etmek daha sağlıklı şeklinde yazılar okudum. Doğru mudur yanlış mıdır bilemiyorum. Başka ne yapmamı, nelere dikkat etmem gerektiğini söylebilir misiniz? Önceden yazıldıysa en azından bir yönlendirme linkiyle yardımcı olursanız çok sevinirim. Yukarıda da söylediğim gibi ben bir konu bulamadım.


    Teşekkürler.