Sig Sauer P226 Testim

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Müsadenizle bu konudaki öğrendiğimi paylaşmak istiyorum, Master göz diye bir kavram var şöyleki; kolunuzu ileri uzatıp nişan alır gibi ilerideki sabit bir noktaya baş parmağınızı arpacık misali sabitleyin (her iki göz açık) sonra sağ göze kapatıp sol göz ile sonrada sol gözü kapatıp sağ göz ile bakın birinde parmağınızı tam hedefin üzerinde diğerinde ise parmağınızın hedeften kaçtığını göreceksiniz , parmağınızı hedef üzerinde hangi göz ie görüyorsanız o master gözünüzdür atışta o gözünüzü kullanmanız gerekir . Her iki gözde master göz olabilirmi ondan emin değilim.

    Sağ göz kullanıyorum. Ancak bu konuda bir alışkanlığım var, tabanca için her iki gözümü aynı anda açık kullanıyorum. Böylelikle görme tarama alanınız büyük oluyor. Bir yerlerde okumuştum çalışarak kazanabileceğiniz bir alışkanlık. Bayağı faydalı oluyor.

  • Bu tabancayi veya diger modellerini almayi dusunuyorum ama (bilmiyorum ben mi cok sey bekliyorum) izledigim videolarda grupman ve fps degerleri hosuma gitmiyor. Fabrika degerleri 450 fps yazip chrono olcumlerinin 260-270 cikmasi cok ilginc.

  • Ben kullaniyorum , gercekciligi baya iyi, Blowback eh iste, ama 60 atis yaparsiniz. CO2 tup koyma sekli cok basarili , Sig Sauer tarafindan verilen lisansla Japonyada uretiliyor. Bir de siyahi var. Ancak iyi grupman beklemeyin pek, en zayif tarafi o bence. Gez ayari da yapamiyorsunuz