honor adlı kullanıcının mesajları

    6mmlik plastik bb ile namluya koydugumda duzeltiyorum. Adet fazlaysa boncuk ince bir kalemin arkasina yapistirilip bir arac yapilabilir

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    Alparslan hocanin incelemeside cikti bence isabet guc gayet guzel. Ama 36 atis yaptigi soylenmis. Acaba 230cclik at44 tupu takmak mümkün müdür qe de moderatorden dolayi boy sigmayabilir ama duz versiyonunda biraz uzun namlu ceketi ile guzel olabilir.


    Ekleme: pyramidairde yorumlarda tupun sabit oldugu yazilmis maliyeti düşürmek için yapılmış olabilir.

    atos bey orda ince bi detay vermis ama tam anlasilmamiş sanirim “sesi bile korkutabilir”gibi bi cumle kurulmuş aslinda zorda kalindiginda isabet almadan havaya dogru atis yapildiginda bencede sesi korkutmaya yetebilir.ama tabii bu sesi elde etmek icin bi tabancaya belli bi miktar odeme yapmak yerine köpek kovucu cok cok ucuz aletler var.ses frekansi ile calisiyor insanlarin hissetmeyecegi ama kopeklerin belirli ölcüde ses rahatsiz olacagi bir ses cikartiyo.bikere denemistim uzerime gelen kopek tuşa bastigim anda nereye kacacagini şaşırmıştı resmen

    Kopek havladigi sirada muhtemelen co2 tabancanin sesini bastiracaktir. Ses amacli kurusıkı dusunulebilir fakat onuda taşımak biraz sıkıntı

    https://www.instagram.com/p/BeVhOS3l2U9/
    Geri cekildigi soyleniyor fakat bana gore iki ucu pis değnek.
    En basinda bu tamburlarin neden satilmasina izin verildi goz yumuldu? Alan aldi zaten 20 li 30 lu sarjorleri.
    Yada kanundan once alinmis boru tipli tufeklere ne diyecekler bu takoz olmaz git sanayide tüpü kestir mi?


    O av mevzusunda bahsi gecen sahis bir videosunda 4 kopekle domuzu hareketsiz birakip 1 metreden 5 li sarjoruyle olduruyor ve bununla övünüyor. Bu tipleri dusununce yerinde bir karar diyorum. Daha bunlarin video cekmeyenleri var bir kus surusune 10-20 tane 12 kalibreyle girdigini dusunun.


    Ama bu tipler yuzunden hedef aticiligi yapan kullanicininda hobisi mahvoluyor.


    Tabi birde halkin bu tufeklerle ulkeyi savunabilecegi dusuncesi var :S


    Her alanda oldugu gibi bu alandada ayarimiz olcutumuz yok. Bir sey ya serbesttir yada tamamen yasak.
    6mm pipetle, 10 gauge ayni kefeye koyuluyor.

    Gule gule kullanin hocam. Benimde almayi düşündüğüm bir model. Cikisi yilan hikayesine donmustu gecen sene.


    Sarjoru uzun pelletleri alabiliyor mu, gamo redfire gibi pelletleri?

    Nedense bana striker edge'e tüp takmislar gibi geldi. Muhtemelen hedeflenende pcplerin edge i olmasi. 45 metre mesafede isabet gayet guzel. Tek sıkıntı kabza-dipcik tipinden dolayi başparmak pozisyonu.

    Eger turkiyede bulunmayan nadir bir tufegi koleksiyonunuza katmak icin bin liralar harcayabilirseniz ve emniyet-gumruk arasi yazismalar kosusturmalar dert olmayacaksa tabiki deneyebilirsiniz + ohalde bunlarin yapilmasi mumkun mu onuda arastirmak lazim.

    Yanlis anlasilmasin benim kimsenin kariyla kazanciyla isim yok. Alan memnun satan memnun. 2 kurus icin 1 ay kargoyu bende beklemem.
    Orada demek istedigim bu bicaklarin aliexpressten alinip sonuçta bir kargo ile ptt ile eve gelebildigi ki bu urunlerin gumrukten gecebilmis olmasi lazim.


    Bu arada karambit yurt dışında yaklasik 4 dolara satiliyor.

    Karambitin bulundurulmasi kelebek gibi yasak diye biliyorum bencede kargo ile gonderin. Hatta mumkunse gidecegi yere siparis edin. Cunku bu bicaklarin %99 u aliexpressten kargoyla gelip ulke icinde guzel kârlar ile satiliyor.

    Muhtemelen bu kayitli kargolar icindir yani 0.20 dolarlik kucuk mektuplar icin ugrasmaz-ugrasamaz aras kargo.
    Kayitli kargolarda 14 gunde alinca seviniyorduk eger arasa verirlerse tahminim 7-8 gunde gelecektir.


    Tabi aras bu teknolojilerle birlikte calisanlarinada egitim verdiyse, arasla cok guzel anilarimiz mevcut yanlis sehre giden kargolar mi istersin takipte subede gorunup gidip istediginde araba gelmedi diye kavga eden müdür mu istersin...

    Birde hoşuma giden hatsan mod 100x torpedo'dur 5,5mm tüfekler iyi elden geçmiş mod 100x torpedo tüfek harika atışlar yapar bütçesi ekonomik namlusuda çok güzel bir zaman kullandım lothar walther gibi yiv set vardı tüfeğimin namlusunda.

    bu guzel yorumlariniz torpedo 150 ler icin gecerli midir? Cunku fabrika degeri 5.5 da 1000 fps olan bir tufek almayi dusunuyorum. Zaten 15 graini tahmini 600 fps civari gonderen bir kral var elimde.

    Hocam, Umarex Glock 19 Gen 4'ün lisansını almış. Şu An hala tasarım aşamasındaymış. Çok güzel bir silah olacak gibi duruyor. Birde yivli olursa tadından yenmez :)

    cok guzel bir haber fakat fiyat 1000 liradan cikarsa cokta guzel degil :D


    Sa177 i bayagi aramistim.

    Durbunde ve nisangahta mantik aynidir. Pellet once yukselir sonra dusmeye gecer yani 10 metreye sifirladiginizda atiyorum 50 metreyede sifirlamis olursunuz.


    Desteksiz atis namluyu seven pellet ve durbunsuz atis etkileyen seyler grupmani. Ben n-05 ile 20 metrede grupman yaparken arpacik icindeki fiber optigi cikarip kirmizi nokta hedefe atis yapiyorum. Bende 50 kurus gibi grupman cikariyorum. Kullandigim pellet hatsanin pointed head yumusak pelleti.

    3. tüfeği almak istiyorum fakat sırf bu adamların yüzünü görmemek için almıyorum, yeniden bunlarla muhatap olmak istemiyorum

    Yanlis hatirlamiyorsam sarjorlu makarov almistiniz bunlarin ustune almak istediginiz tufegin modeli nedir?
    Bende derya mk12 mi hatsan mpa mi yoksa husan 36 mi karar veremedim. Hepsini cok övende var gömende...

    Alparslan hoca kaldirdi videoyu sebebini sordugumda tabanca tamamen Türk mali olmadigi icin kaldirmak istemisler.


    Urun cin uretimi hatsan marka basip satiyor.

    Bu sicak gunlerde gerek yoktur da havalar soguyunca termosta sicak su ile gidip co2 yi biraz ilitmakta fayda var fps dusmemesi icin. Birde atis yapildiginda cikan gaz silahi ve tupu soguttugundan bir kac dakika dinlenip attiktan sonra fps artiyor tekrar.


    Co2 kilit sistemi harika silahin. Vidalilarda muhtemelen bir kac atis bosa gidiyor.