Sig Sauer P320 co2

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Selamlar, epey ara vermiştim havalı olayına hatta ateşliye geçmiştim lakin bu ufaklıgı gorunce acayip canım çekti tekrardan :) görünüş itibari ile inanılmaz gerçekci. Eldeki hissiyatıda aynı şekilde. 1 tüp bitene kadar atıs yaptım bugun ve sonucta gayet tatmin edici oldu 20m hedefi gayet güzel vurdum. 60 atısa kdr gayet tatmın edıcı stabıl atıslar yaptı. 60 tan sonra düşüşler yasadım co2 bitmesinden kaynaklı. Ama 10 metre gibi bir mesafede 70 atısı güzel yapar diye düşünüyorum. 30 sarjorlu bir model ve sarjorde takılma vs gibi bir durumla henuz karsılasmadım. Belki düşünen arkadaslara yardımcı olur diye konuyu açmak istedim. Herkese iyi atışlar :)





    Hatsan Dominator 200w 5.5cal. 3-9x44 Optima


    Zoraki HP 01-02 Ultra 4.5 cal.

  • Çok güzel, sigara paketi gibi bişey büyüklük olarak neredeyse.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • Gule gule kullanin hocam. Benimde almayi düşündüğüm bir model. Cikisi yilan hikayesine donmustu gecen sene.


    Sarjoru uzun pelletleri alabiliyor mu, gamo redfire gibi pelletleri?

  • p226 ve p250 nin şarjörlerini hiç beğenmemiştim, özellikle her p226 da her yeri metal yapmışlar şarjörü alınca bu ne diyor insan çok narin duruyor ince plastik kazara yere düşse ya da ayak altında basılsa anında kırılacak gibi duruyor, tabancadan ciddi manada soğutmuştu beni


    Bunun şarjörünün durumu nasıl acaba?