baldiran adlı kullanıcının mesajları

    Selamlar, epey ara vermiştim havalı olayına hatta ateşliye geçmiştim lakin bu ufaklıgı gorunce acayip canım çekti tekrardan :) görünüş itibari ile inanılmaz gerçekci. Eldeki hissiyatıda aynı şekilde. 1 tüp bitene kadar atıs yaptım bugun ve sonucta gayet tatmin edici oldu 20m hedefi gayet güzel vurdum. 60 atısa kdr gayet tatmın edıcı stabıl atıslar yaptı. 60 tan sonra düşüşler yasadım co2 bitmesinden kaynaklı. Ama 10 metre gibi bir mesafede 70 atısı güzel yapar diye düşünüyorum. 30 sarjorlu bir model ve sarjorde takılma vs gibi bir durumla henuz karsılasmadım. Belki düşünen arkadaslara yardımcı olur diye konuyu açmak istedim. Herkese iyi atışlar :)





    Tesekkurler :) agir olmasina ragmen kullanimi kolay bir tufek. Agirligi gayet duzenli dagitilmis desteksiz atislarda bile sahsen cok zorlanmadim ki acemiyimde. Tabi boy kilo oranininda bunda etkisi vardir. Belki 60 65 kiloda olan birisi zorlanabilir. Ama cok keyifli bir silah, kaliteli ceviz kundagi gercekten cok hosuma gidiyor.Gorunusude bence cok cekici ozelliklede durbunu takinca :) Ilerleyen zamanlarda ft ye katilmayi dusunuyorum lakin bunu fabrikaya yollayip joule unu mu ayarlatirim yoksa pcp tekli bir at44 lw regulatorlu mu alirim bilemiyorum fakat hatsandan suana kadar memnun kaldim.

    Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin. Ruhsat isini hallettikten sonra neden olmasin :) yillardir yatiyor cunku :) Hafifligi beni mest etti havalilardan sonra :) isciligide gercekten cok hos.

    Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin. Ruhsat isini hallettikten sonra neden olmasin :) yillardir yatiyor cunku :) Hafifligi beni mest etti havalilardan sonra :)

    Selamlar, havali tufeklerden sonra yavastan av tufeklerinede ilgi duymaya basladim bu tufegi gordukten sonra :) kayinpederimde var ve henuz daha hic kullanmamis bile. Nasil bir tufektir bilgisi olan arkadaslar veya kullananlar varmi acaba ? Kendisi zamaninda almis kullanmaya firsatida olmamis , yeteri kadar bilgiside yok silah hakkinda o yuzden sizlere sorayim dedim :)



    [Resim Engellendi: http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/01/fd3da00b84419011f61870c82da46584.jpg]


    [Resim Engellendi: http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/01/48f3380901d4490d286d9ef8a1de4dc7.jpg]

    üstad ellerinize sağlık 25 metrede yaylı için çok güzel grupman dominator gerçektende isabetli bi tüfekmiş vortex olsa daha da iyisini yapıcak sanırım :) kullandığınız pellet dürbün ve hava koşuluyla ilgili de bilgi verebilir misiniz ?

    Biraz acemi şansımı desek bilemedim :) youtube dan izleyip hayatımda ilk defa dürbün sıfırladım :) dürbün tüfekle beraber gelen Optima 3-9x44 , dürbün ayagı olarak gamo ts 250 kullanıyorum lastik ve çift taraflı silikon bantla ne olur ne olmaz diye destekledim. oglenden bu yanada yaklasık 100 atıs daha yaptım herhangi bir bozulma olmadı, sanırsam sıkıntı cıkartmıyacak :) Atışlar müstakil evin içinden bahcedeki hedefe yapıldı, rüzgar cok yoktu. dominator den cok memnunum ilerde yayda performans düşmesi oldugunu hissedersem vortex e geçirtecegim.:)

    Buarada bahsetmemisim atislarda Gamo Pro Magnum Penetration 5.5 cal. 15.43 gr kullandim. Bipod kullanarak yatar pozisyonda yapildi. Ilerleyen zamanlarda farkli pelletlerle farkli mesafe atislarinida bu baslik altinda toplayacagim. Bir nevi günluk gibi olsun istiyorum ki nasil bir gelisim gostermisim takip edebilelim :)


    [Resim Engellendi: http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/31/9a7eba7743ae8d2afbef01acf28671a8.jpg]


    [Resim Engellendi: http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/31/8145ac094c8c577083dedc9da7eb4ea2.jpg]

    Konuyu telefondan acinca yanlislikla tahribat alt basligina acmisim kusura bakmayin. Yuklendikten sonra farkettim. Moderator arkadaslar tasiyabilirlerse Atici Grupmanlarina tasirlarsa sevinirim. Yanlislik icin tekrar pardon.

    Dogru diyorsun abi cokta fazla abartmamak lazim sayiyi :) tarantula olayini bende sevmem tuylu tuylu bide ne yapacagini kestiremiyorsun o hayvanlarin tepkilerini onceden kestirmek zor. Zevk meselesi tabi ..etrafimda besleyen cok ama bende sicak bakmiyorum.

    E tabi birazda kendimiz için alıyoruz lakin aile fertlerinede bu işi sevdirirsek hobi daha hoş bir hal alıyor :) Evde bir çift albino tangerine honduran milksnake (zehirsiz yılan) ve beş adet gargoyle gecko (bir tür kertenkele) besliyorum. Bu sürüngenlere bile eşim alıştıktan sonra silah işine de alışması pek zor olmadı :D buarada bu canlılar kedi köpekten daha zararsızlardır emin olun :) Avrupa ve Amerikada en yaygın pet hayvanı olarak besleniyorlar. Buarada tesekkur ederim Emir abi zorakiyide aldık izinden gidiyoruz hayırlısı bakalım :D

    Sonunda esime hediyesini verdim (zoraki hp-01.02 ultra) neyseki kafaya duduklu tencereyi yemedik :D tabi zoraki den once asil hediyesini vermemde bunun cok buyuk etkisi var :) lakin evi silahla mi doldurucaksin sen demesinin onune gectim bu sayede :D Ayrica cidden cok begendi ve hemen yarin atisa gidelim demeye basladi :) tum eve silah sokmakta zorluk ceken arkadaslara tavsiyem sana aldim bunu hayatim diye ufak hediyelerle birlikte eve girmeniz :D tabi bunu dort bes kez yaparsak kafaya dudukluyu yememiz garanti :)



    [Resim Engellendi: http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/28/59fa0c9163ec6bb7c184a26dcb9da7c3.jpg]

    doğum gününüzde hediye olarak düdüklü tencereye hazır olun :D şimdi düştü jeton.bu hediye fazlaca size alınmış bir hediye oldu kanımca.

    hahahaha aynen ama eşimde böyle düşünür belki diye başka ufak bir hediye daha aldım inşallah yemeyiz düdüklüyü :D

    Bu sabah kargodan gidip aldım Zoraki yi. Direk güzel bir hediye pakedi yaptırdım. Sabırsızlıkla ofisten çıkmayı bekliyorum:) Zoraki kervanına bizde katılmış olduk böylece :) Fan grup'a eklerseniz seviniriz efenim :D