Dürbünsüz 80 metre atışım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • promagnum`ların tek sorunu aynı kutudan çıkan pelletlerin farklı çaplarda olması namluya bir pellet gevşek otururken bir diğeri sıkı oturuyor ve genelde sıkı oturan pelletler istikrarlı oluyor.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • gezi ayarladıktan sonra vurdum önceki atışlar gez ayarı içindi.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • Gerçekten güzel atışlar.

    Diana 350 Magnum 5.5mm.
    A1Optic 1x42 Red Dot

  • geçen hafta forumdan mrt083 arkadaşımız la bir buluşma yaptık ve onun verdiği 1x20 optima dürbünü taktık 10ytl lik bu dürbün ile inanın o kadar çok şey değiştiki nerdeise 90 metrede boş atış yoktu 1x20 dürbünle bu yapılıyorsa daha iyileri ile neler yapılmaz ama dürbün uzun mesafe atışlarında büyük kolaylık ayarı kaçmadığı sürece 30 kadar atışta o dürbününde ayarı kaçtı üstelik 100 grm kadar ağırlıkta olmasına rağmen .

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • yw bu arada biz atış yaparken orman yanıyormuş biz birileri mangal falan yapıyor sandık neyse baktık ıtfaiye jandarma falan geldı bizden şüpelendiler sorguya suale çektiler kimliğımizi kaydedip gittiler mod 54 ünde faturada seri numarasını yazmamışlar havalı tüfek olduğunu anlatmakta biraz uzun sürdü ama faturada seri nosu nun yazılması gereken bi yer göremedim ruhsat no su diye bir ibare var orasınıda boş bırakmışlar.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • Jandarmanın mod54 ile ilgili yorumu aynen şöyle : ''Ne mermisi atıyor bu , ammada asortik tüfekmiş'' :thumbup: Bide bizi avcı sandı av varmı diye kontrol etti oda olsa ;şrofls;.