Merak edenler için PCP sahibi olmak / Video

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • PCP nedir? Nasıl çalışır, tüp sorun mu ? v.s. gibi, denemeden, bilmeden, atış yapmadan, elinize almadan, yapılan yorumlar yerine PCP nin güzelliklerini göstermek istedim. PCP düşünüp de aklında soruları olanlara umarım cevap olur ;) Bir zamanlar ben ve bir kaç arkadaşımda PCP için acaba mı derdik. Şimdi mi...PCP nin tadını hiçbirşeyde alamıyorum :thumbup: Ateşlileri bile bıraktım ;avci;


    FX lerin gelmesi ile bu tür videoları daha çok görürüz x;.z


    Yada bana ve Cahit e bir FX ayarlayın "İkiz Dragonlar" adı altında videosunu çekelim ;şrofls;.


    http://video.google.com/videop…795333973882330&hl=en


    not: Şu andaki gücünü bir kaç test atışından sonra grupman konusunda memnun kalmazsam bir önceki modifiyeli haline dönüştürüceğim. Gücü asla baz almayın. Güç+stabil=doğru seçim.

  • iyi de niye hava atıyorsun pcpsi olmayanlar ne yapsın? adamın pcpsi olmuş tutmuş videosunu çekmiş resmen ;box;x;box;x;box;x **not





    : anlamayanlar için: şaka olduğunu bilsinler

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen kazimusta ().

  • bence hava atmaktan çok anlayan arkadaşlara bilgilerini ve donanımlarını paylaşmak istemiş eline sağlık Buluthan abi

  • Eline sağlık Buluthan, movie maker'da daha iyisi yapılamaz.
    Kameran güzel zaten, sana "Edius 4" ü kuralım. Bulduğun Converter program kendi logosunu çakmış sol üst kenara. 'Canopus ProCoder'i de kuralım daha profesyonel convert'ler yaparsın.