Daha aktif bir forum için

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Ticaret olayı veya elindekini satış, takas olayı ile değiştirme forum daha aktifkende mevcuttu. Facebook ve whatsup gruplarının oluşması ile ilk çözülmeler başladı bence. Sonrasında enflasyon ve alım gücünün düşmesi ile önce hobiye sonrada foruma rağbet azaldı. Arada şahsi tartışmalar veya küsmeler oldu vs vs nedenlerle forum eskisi gibi çok aktif değil. İnceleme videoları hakkında da YouTube baya bi kaynak barındırıyor insanlar oraya daha çok yöneliyorlar.

    astra ax-900 xs (gerçek)
    zoraki 01 light ve wrangler cheetah moderatör
    cybergun-swiss arms sig sauer sp2022 4.5 mm
    gamo pt-85
    "imkansız" beynin tembel tarafının kendisini kandırmak için söylediği bahanedir.
    yetenekli=disiplinli çalışabilen.
    "beceri" ve "başarı" kelimeleri sadece sözlükte "çalışmak" tan önde gelir.

    Mesaj 3 düzenlendi, son düzenleyen gameisover: Sporda şöyle bir durum var. Asıl amacı hobi olanlar bile bir süre sonra rekabet ve gruplaşma yoluna, çözülmeye gidiyor. Daha iyi bildiğini, daha üstün olduğunu sanabiliyor. Profesyonel müsabaka sporcusu olsalar, işin ucunda paşa kazanma ihtimali olduğu için bu kabul edilebilir. Ama düzenli bile olsa hobi olan konularda bu tarz şeylerin olması can sıkıcı. O yüzden şimdiye kadar hiç bir konuda WhatsApp, Facebook, Instagram gibi bir gruba katılmadım. Çünkü bir süre sonra siyasi/dini polemik, sözde sosyal bir sorun, anket veya destek istekleri gelmeye başlıyor. İkinci olarak YouTube'ta inceleme videosu diyebilirim ki yok. Yani var da, mesela herhangi özel bir konuda, onunla ilgili 1000 video varsa gerçekten işe yarar 2-3 tane, birkaç tane de çok iyi olmasa bile fikir sahibi yapacak kadar mevcut. Bunları da çöplük içinde, bulabilirseniz. Örnek olarak, benim polimer sig sauer sp2022 bozulmuştu. çelik bilye ile çalışan havalı tabancalara bakayım dedim. Mal tanıtımı çok, aldığı oyuncağını gösteren bol. Ama doğru düzgün inceleyebilen neredeyse yok. 8-10 yıl önceki airpyramyd, replica airguns gibi adamların inceleme videolarının yanına yaklaşabilen, diyebilirim ki yok.Tamam tetik ağırlığını, çıkardığı desibel seviyesini ölçecek malzemen ve emeğin olmasın. Ama sözde inceleyenlerin çoğunluğu elindeki non blowback tabancanın Sa/da özelliği olduğunu bile bilmiyor veya bunu dile getirecek kadar bir emek veremiyor. Kafasında düzgün sunum planı, formatı, metni oluşturmaktan acizler. Forumdaki satış ilanlarından gördüğüm kadarıyla aslında havalı silah alanında hala ülkede bir öncü olma potansiyeline sahip. Birkaç adımla, enflasyona rağmen bu spora/hobiye başlayacak olanlara, geri dönenlere, bir rehber, bir uğrak noktası olabilir. Eğer vaktim olursa elimdeki kısıtlı şartlarla, bir ara inceleme örnek videosu çekip "en vasat işe yarar video budur, bir silah hakkında konuşacaksanız bunları gösterin lütfen" şeklinde birşey hazırlayacağım. ().

  • Siz hazırlayın elbette yararlanmak isteyen illa olur. Daha önce forum daha aktifken bağımlılık mı, merak mı, heves mi artık nedir bilmiyorum ama hiç alakası olmayan konuları bile baştan sona hepsini okurdum. Bende sosyal medya gruplarına hiç katılmadım, başladığımdan beri burdayım.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel