Spot On Dome 16.5 Grain-1,070 Gram Pellet Ağırlıkları.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hafta sonu Stoeger RX20 ile yaptığım atışlarda 100 metrede A4 kağıdına zor topladım. Biri kağıdın üstünden biri de alt tarafından vuruyordu. Maden suyu şişesini de 6 7 atışta bir vurabildim.(100 metrede kırıyor bu arada). Namludan kırmalı yaylı için çok da fazlasını beklememek lazım aslında ve pelletlerin sadece ağırlığı önemli değil kalibrasyonu da önemli ama pelletleri ölçerek en azından dikey olarak sapmamı azaltabilirim diye düşündüm ve bir tane hassas terazi alıp pelletleri ölçmeye karar verdim. Hassas terazi 0,01 gram hassatiyetle ölçüyor ve bazı ölçümlerin rastgele kontrolünü aldığımda 0,01 gram sapma olabildiğini gördüm.


    Bir kutu ile yaptığım ölçümler bu şekilde. Ölçerken bir tane pellet bozuk çıktı(terazinin üstünde). Sonra farkettim ki 1,090 gramlarda da 2 tane daha bozuk pellet var aynı şekilde.(belki gözümden kaçan dahası da vardır).Şuan için tam 200 tane sağlam pellet var.


    Pellet ağırlıkları