ilan günceldir
satış iptal edildi silinebilir.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ilan günceldir.
-
Ricochet
5 Nisan 2025 20:59 Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Hatsan Flash 101 PCP combo full set” Yeni Başlık: “Hatsan Flash 101 PCP combo full set Telefon Takaslı”. -
Merhaba. Elimde yurt dışı S20 ve S10 var. Takas düşünür müsünüz?
-
Merhaba. Elimde yurt dışı S20 ve S10 var. Takas düşünür müsünüz?
Merhaba s20 nin fiziksel kondüsyon durumu nasıldır, kırık çizik çatlak tamir durumu renk ve pil durumu.fiyat nedir
-
Telefonlar sıfır geldi Almanya'dan. S20'yi iki aydır kullanıyorum. Ezik, çizik yok. Fiyat konusunda bir malumatım yok vallahi. Yurt dışı oldukları için normalden çok ucuzdur ama.
-
Telefonlar çift hatlı bu arada.
-
Telefonlar sıfır geldi Almanya'dan. S20'yi iki aydır kullanıyorum. Ezik, çizik yok. Fiyat konusunda bir malumatım yok vallahi. Yurt dışı oldukları için normalden çok ucuzdur ama.
bir fiyat belirlerseniz s20+nakit şeklinde takas olabilir ancak ben ankaradayım takası elden görüşerek yapmak isterim.
-
Ben de Kayseri'deyim. Aslında gelebilirim ama üste verecek çok param yok. Belki telefonların ikisini alsanız ancak karşılayabilirdim. Bu telefonlar burada para etmiyor maalesef o yüzden bi şey söyleyemiyorum. Siz üste en az ne kadar istiyorsunuz?
-
Ben de Kayseri'deyim. Aslında gelebilirim ama üste verecek çok param yok. Belki telefonların ikisini alsanız ancak karşılayabilirdim. Bu telefonlar burada para etmiyor maalesef o yüzden bi şey söyleyemiyorum. Siz üste en az ne kadar istiyorsunuz?
s20 sıfır geldi ve sadece 2 ay kullanıldı gibi anladım eğer öyle ise 5500 sayarım 7000 TL fark alırım
-
Dediğim gibi sıfır jelatinli geldi. Bagajda yer kaplamasın diye kutularını getirmemişti amcaoğlu. Kullanamadığım için iphone'a döndüm geri. Üç ay oldu geleli. Ben biraz düşüneyim, döneyim size.
-
Hala satilikmi
-
Hala satilikmi
Evet satılıktır
-
Ricochet
21 Nisan 2025 11:26 Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Hatsan Flash 101 PCP combo full set Telefon Takaslı” Yeni Başlık: “Hatsan Flash 101 PCP combo full set Telefon Takaslı İNDİRİM”. -
ilan günceldir.
-
İlan günceldir.
-
Elimde çok iyi kondisyonda yay ve 5 adet oku var takas düşünür müsünüz ? Marka modeli "samick skb korean traditional bow 60 lb"
-
Elimde çok iyi kondisyonda yay ve 5 adet oku var takas düşünür müsünüz ? Marka modeli "samick skb korean traditional bow 60 lb"
Malesef ihtiyaç yoktur teşekkürler.
-
Hayırlı satışlar
-
Hayırlı satışlar
teşekkürler.
-
ilan günceldir.
-
Ricochet
21 Mayıs 2025 22:19 Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Hatsan Flash 101 PCP combo full set Telefon Takaslı İNDİRİM” Yeni Başlık: “Hatsan Flash 101 PCP İNDİRİM”. -
güncel
-
Ricochet
24 Mayıs 2025 22:50 Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Hatsan Flash 101 PCP İNDİRİM” Yeni Başlık: “satış iptal edildi silinebilir.”.