1500 TL ile güncel. İl dışına kargo benden…
tahsinkurt tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Bi arkadaşın tamir için bana gönderdiği 1077’si vardı. Ingiltere’den orijinal o-ringlerini getirttim yine de valfi hava kaçırmaya devam etti. Sordum alırsanız şarjör yuvası ve şarjörlerini 1000 liraya satarım diyor. 3D yazdırmaktan daha az efor ve maliyet bence.
-
Bu arada vidalarından sökülüp parçalarının ayrı ayrı çizilip basılıp yayının filan takılıp birleştirilmesi lazım zannımca.
-
Şarjör yuvasından mı bahsediyorsunuz?
Şu parça:
Crosman Benjamin Wildfire 1077 Magazine Clip Holder For Magazine 1077-002 12 Shot Co2 Air Rifle Gun* Doesn't suit the 1077 Tactical Model *www.amazon.co.ukBundan bahsediyorsanız geri almak üzere kendiminkini gönderebilirim. 3D çizimini yapıp geri gönderirsiniz.
Arkadaşlar yuvarlak pelet şarjörünü çözdük teşekkürler, lakin bizim elimizde bb konulan yuvarlak şarjörün oturduğu büyük şarjörde yok

Sanırım bu daha büyük sorun

-
Şarjör yuvası hariç sadece yuvarlak şarjörü istiyorsanız bende 3D STL çizimi de var, hediye edebileceğim bir şarjör de. 05424562652
-
Ben olsam hâlâ bu fiyata satılıksa düşünürdüm.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Geçen hafta Amid’in ilanından hemen sonra bi arkadaş PX5’ini 14 binden koydu 12 bine kadar düştü kimse almadı. İlan 4-5 gün durdu sanırım. Bence çok da ucuz gitmedi yani…
Namluda fark yok ama o ahşap için fark verip alınır.Ayrıca siz kendi pro lw nizi gerçekten çok ama çok ucuza sattınız,ilandaki lamine kundaklı modelin fiyatı olması gerektiği gibi yani pahalı değil.
-
25 metreydi diye kalmış aklımda…
-
Sniper longla hedeflere daha uzaktan sıkmıştınız sanki…
-
Alınır. Tam fiyat performans ürünü…
Ben çok uzun yıllar önce kullanmıştım, ilk çıktığı zamanlardı galiba 12-13 sene önce. Aklımda kaldığı kadarıyla güçlüydü de boyutuna göre.
-
Alınır. Tam fiyat performans ürünü…
-
Satıldı mı, satılmadıysa tek başına tüfeği satar mısınız?
-
Çevrenizde dolum yapan yer varsa Niksan PCP Elf-S ya da Niksan PCP Archero-S öneririm. İkidi de kolayav.com’da 8500 lira. Havalıda en ideal kalibre 5.5mm bence ve bu tüfeklerin başka kalibresi de yok sanki. Kırmalının tepmesiyle, isabetsizliğiyle, ameleliğiyle hobiden soğursunuz. Yerli pelletlerden de Spoton match ve dome öneririm, fiyatına göre isabetli geldi bana. Önce mekanik nişangahla biraz keyif alın. Optik nişangaha sonra geçersiniz…
Pardon, bunlarda mekanik nişangah yokmuş 😁
-
Çevrenizde dolum yapan yer varsa Niksan PCP Elf-S ya da Niksan PCP Archero-S öneririm. İkidi de kolayav.com’da 8500 lira. Havalıda en ideal kalibre 5.5mm bence ve bu tüfeklerin başka kalibresi de yok sanki. Kırmalının tepmesiyle, isabetsizliğiyle, ameleliğiyle hobiden soğursunuz. Yerli pelletlerden de Spoton match ve dome öneririm, fiyatına göre isabetli geldi bana. Önce mekanik nişangahla biraz keyif alın. Optik nişangaha sonra geçersiniz…
-
Arşiv kaydınız eğer adam yaralama filansa yine alamazsınız haberiniz olsun. Arşiv kaydının hangi suçtan olduğuna da bakılıyor.
-
Cevabı bu video 😊
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Çok teşekkür ederim.☺️
-
-
411’di 412 yaptım abone sayısını

-
CO2 kartuşu deliniyor, orada sıkıntı yok. Yeni bir kartuş taktım şimdi güçsüz de olsa atış yapmaya başladı. Tahminim valf içindeki basınç çok yüksek çekicin gücü yetmiyor. Valf o-ringi dediğiniz gibi iç ve dış çapları üstündekiyle aynıydı ama biraz daha etliydi muhtemelen ondan oldu. Çekice biraz ağırlık yapıştırıp uygun yay bulabilirsem çekiç yayını da güçlendirip tekrar deneyeceğim. Teşekkürler…