Bende arıyorum hatta fuarda niksan standında danıştım olmadığını söylediler,bendede ozark var ilk tüfeğim ama isabetinden çok memnun kaldım,bulursan banada bilgi verirsen çok memnun olurum.
Bulursam mutlaka haber veririm.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bende arıyorum hatta fuarda niksan standında danıştım olmadığını söylediler,bendede ozark var ilk tüfeğim ama isabetinden çok memnun kaldım,bulursan banada bilgi verirsen çok memnun olurum.
Bulursam mutlaka haber veririm.
Merhaba arkadaşlar. Niksan Archero S için satılık tekli atış aparatı ya da 3D STL dosyası var mıdır? Birileri yardımcı olursa sevinirim…
Dürbün takmak için aparatı yok .faturaya bakar size dönüş yaparım
Teşekkürler. Bekliyorum…
Vardı ama meydan av dan alınma nerede hiç ilgilenmedim bakarım bulurum diye düşünüyorum
Faturasız silahtan ceza yedim silaha da el kondu o yüzden faturasını bulursanız pazarlık yapalım. Ayrıca dürbün takmak için bi modifiyesi ya da aparatı var mı?
Merhaba! Faturası var mı?
Puncher S dediğin Puncher Nish S ise eğer o tüfekte regülatör yok diye biliyorum. Bayi sallıyo olabilir. Ayrıca fabrika ücretsiz bakım yapıyor diye biliyorum. Yanlışsam arkadaşlar düzeltsin. Sadece kargo ücreti ödeyeceksin…
Bu tüfek Bigmax X mi yoksa Jumbo Dazzle modeli mi? Ya da kundak Jumbo Dazzle mekanizma Bigmax X mi? Jumbo Dazzle modelinin aynısı çünkü dış görünüşü.
Merhaba Tahsin hocam, ne beklendiğine bağlı. Eğer elimin altında küçük katlanır keyfi Atış yapacak bir tüfek olsun denirse alınabilir. Yalnız hava tüpü 50cc, reg sabit diyor muhtemelen tüp içi. 2100 gram diyor tüfek ağırlığında neredeyse. Tabanca desek tabanca değil. Tüdek desek tüfek değil. Gücü arttırılabilir muhtemelen ama tüp hacmi 50cc Olunca kaç atış yaptırır? Denemek lazım
Verdiğiniz bilgiler ışığında düşününce vazgeçtim siparişten. Tekrar teşekkür ederim.
Merhaba Samet hocam. Bir şey danışmak istiyorum. Spark’ın mini modeli çıkmış ve ön sipariş alınmaya başlamış online satıcılarda. Fiyatı da çok uygun 12 bin civarında. Uzun zamandır kompakt bir model arıyordum. Sizce sipariş vereyim mi? Yanıt için şimdiden teşekkür ederim.
Regülatör ayarı düşürüldüğünde her tüfek 12fpe altına inebilir. İngilterede bu tüfeklerin hepsi "FAC sertifikası" yoksa 12fpe altında kullanılıyor.
Her tüfeğin mekanizması farklı ayrıca valf içindeki sıkıştırılmış hava hacmi, çekiç gücü, valfin açık kalma süresi, transfer port çapı filan derken gücü etkileyen değişkenler çok çeşitli. (Bildiğim kadarıyla yani, yanılıyorsam cehaletimi mazur görün.) Tek başına regülatörle güç ayarı yapılabileceğini düşünemedim. Teşekkürler 🙏
Bi arkadaşın tamir için bana gönderdiği 1077’si vardı. Ingiltere’den orijinal o-ringlerini getirttim yine de valfi hava kaçırmaya devam etti. Sordum alırsanız şarjör yuvası ve şarjörlerini 1000 liraya satarım diyor. 3D yazdırmaktan daha az efor ve maliyet bence.
Bu arada vidalarından sökülüp parçalarının ayrı ayrı çizilip basılıp yayının filan takılıp birleştirilmesi lazım zannımca.
Şarjör yuvasından mı bahsediyorsunuz?
Şu parça:
Bundan bahsediyorsanız geri almak üzere kendiminkini gönderebilirim. 3D çizimini yapıp geri gönderirsiniz.
Arkadaşlar yuvarlak pelet şarjörünü çözdük teşekkürler, lakin bizim elimizde bb konulan yuvarlak şarjörün oturduğu büyük şarjörde yok
Sanırım bu daha büyük sorun
Şarjör yuvası hariç sadece yuvarlak şarjörü istiyorsanız bende 3D STL çizimi de var, hediye edebileceğim bir şarjör de. 05424562652
25 metreydi diye kalmış aklımda…
Sniper longla hedeflere daha uzaktan sıkmıştınız sanki…
Alınır. Tam fiyat performans ürünü…
Ben çok uzun yıllar önce kullanmıştım, ilk çıktığı zamanlardı galiba 12-13 sene önce. Aklımda kaldığı kadarıyla güçlüydü de boyutuna göre.
Alınır. Tam fiyat performans ürünü…
Çevrenizde dolum yapan yer varsa Niksan PCP Elf-S ya da Niksan PCP Archero-S öneririm. İkidi de kolayav.com’da 8500 lira. Havalıda en ideal kalibre 5.5mm bence ve bu tüfeklerin başka kalibresi de yok sanki. Kırmalının tepmesiyle, isabetsizliğiyle, ameleliğiyle hobiden soğursunuz. Yerli pelletlerden de Spoton match ve dome öneririm, fiyatına göre isabetli geldi bana. Önce mekanik nişangahla biraz keyif alın. Optik nişangaha sonra geçersiniz…
Pardon, bunlarda mekanik nişangah yokmuş 😁