Hatsan Factor Sniper Long Hava Kaçırma Durumu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar.

Bugün tüfeğimi kompresör ile 280 bar civarına doldurdum. 2 3 saat sonra kontrol ettiğimde 250 bara yaklaştığını gördüm. Hicbir yerden hava kaçırma sesi gelmiyor. Acaba cok doldurduğum için böyle bir kaçırma yapmış olabilir mi diye düşünüyorum. Tüfek 1 senelik ve hiç atış yapma fırsatım olmadı. Tüp söküp takarken hava eksildigi için dolum yapmıştım bu arada. Yardımlarınızı bekliyorum

• O tüfek 300 barlık diye biliyorum o bastığın hava problem teşkil edeceğini sanmıyorum. Oringleri kontrol et. Muhtemelen sertleşmiştir. Şuda olabiliyor dolum yaptığınız ortam sıcak olup tüfeği soğuk ortama aldığınızda da fark yaratabilir

• Su anda 250 barin da biraz altına düşmüş kontrol ettim de az önce.

Bu benim ilk tüfeğim. O yuzden bilgi konusunda biraz yetersizim. Hangi oringlerini kontrol etmem veya değiştirmem gerekir acaba? Bununla ilgili bakıp takip edebileceğim bir kaynak var mıdır? YouTube'da da bulamadım. Bu tüfekle ilgili kaynak cok kısır sanirim.

• Sanırım sorunu buldum. Tüpün bağlantı yerindeki o-ring parçalanmış gibi görünüyor. Bunu değiştirmek için ne yapmalıyım? Gelen yedek parçalar arasında bu o-ring oluyor mu yoksa ayrı mı satın almalıyım?