Tabanca tavsiyesi verebilir misiniz ?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Malum ülkemizde tabancaya ulaşmak çok zor. Aynısı olmayacağını biliyorum fakat el alışkanlığı olması nişan almayı öğrenmek için bir havalı tabanca almak istiyorum. Tavsiye edeceğiniz ürün olur mu?

• düşünürseniz sigsauer p226 tan rengi var. yanında 3 adet şarjör, co2 tüpler ve bir miktar pellet verebilirim.

fiyat olarak 8000tl düşünüyorum. şuanda sıfır olarak bir tek firmada var 13bin civarı satılıyor.

sig_sauer-1

sig_sauer-3

sig_sauer-4

sig_sauer-2

inceleme videosu Alparslan Şen hocamız ve kardeşinin çektikleri incelem videosu

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Mesaj 3 düzenlendi, son düzenleyen mzenis (6 Mayıs 2025 14:27).

• İlanda satılık bir adet tabancam var. Sesi hariç ateşli tabanca kullanıyormuş hissiyatı veriyor. Ben 4 ya da 5 tüp kullandım ve memnunum. Satma sebebim pcp alacak olmam. Düşünürseniz yazabilirsiniz.

Niksan Tacto SB + T Eagle 4-16x44 AOIR

We Glock 17 GBB Airsoft 6 mm

Hatsan Striker 4,5 mm

Sig Sauer P320 M17 GBB 4,5 mm

• Canik Tp9 un birebir aynısı airsoft olarak var.

Huben K1 Gen 6 .22 cal

Huğlu Px-4 .22 cal

Reximex Throne Gen2 .25 cal Fx superior namlu

Hatsan AT44-10 LW .22 cal

Zoraki ultra .177 cal