tacir adlı kullanıcının mesajları

    Selamlar bende bigmax x aldım . Ercan Karakus'un regulatorlerinden taktırmak istiyorum. Engin Sak bigmax in 46 grain sevdiğini söylemişti. Telefon numarası 0554 339 13 64

    46 grainde sevdiği basıncı/hız aralığını öğrenebilirsem çok sevinirim. FPS ölçerim yok maalesef.

    Abi sendeki tüfeklerle işlek bir yere havalı tüfek müzesi açılsa her bakandan 5 lira alınsa tüfeklerden daha çok para kalır hayırlı satışlar. Arayana ilaç.

    Selamlar 100 m üstü atışlar için dürbün bakmaktayım. 10000 TL ye kadar bütçem var ama fiyat performans ürünü olup düşük fiyatlı ürünler de tercihim olur.

    FX tüfek almak istiyorum. Onunla da kullanabileceğim güzel bir dürbün olsun istiyorum.

    Victoptics S4 6-24x50 spf

    Modelini buldum.

    555 Gr

    Nitrojen basılı

    30 mm tüp boğaz çapı

    50 mm mercek çapı

    Yandan paralaksli olması beni cezbetti.

    Bu dürbünü önerir misiniz?

    Yerine alabileceğim hangi dürbünler olabilir? Sıfır ikinci el farketmez.

    Merhaba,

    Sizde BT65 yoksa, yani sizin işine yaramayacaksa, regülatörlü tüpü satan bayiyi paylaşırsanız ben almak isterim.

    Ayrıca, bende de AT-44 Tactical var. Hatsan teknik servisi aradım, sadece regülatörlü tüpü almak yetmez, bize göndermeniz gerekir demişlerdi. Ben de gönderdim, regülatör taktılar. Sonra atışa gidip denedim, chrony yoktu ölçemedim ancak stabilite bariz fark ediyor. Aynısını BT 65 tüfeğim için de yaptırdım. Onda da fark etti. Eğer sizin bulduğunuz tüp bu şekilde uygun ise ve size yaramayacaksa ben alıp yedek tüp olarak kullanmak isterim. Teşekkür ederim.

    Hocam bayide kredi kartı bile geçmiyor bayi Samsun Bafrada.Bana 800 lira civarı fiyatı var demişti belkide almam diye dedi bilmiyorum.Siz telefon numaranızı özelden yazarsanız bayiye gittiğimde ararım tam fiyatını söylerim isterseniz alıp kargolarim.

    Merhaba. At-44 tüfeğin için regülatör arayışı içindeyken alışveriş yaptığım av bayide regülatörlü BT 65 tüpü olduğunu gördüm fiyatı da eski kaldığında piyasanın 3 te biri. Sormak istediğim bu tüpü alsam regülatörü At-44 e aktarabilir miyim veya tüpü o haliyle at-44 te kullanma şansım var mı?

    Herkese selamlar.

    Yaklaşık 15 senedir uzak kaldığım havalı tüfek hobime tekrar döndüm.

    Bütçe ayarlayıp güzel bir FX takım dizme amacım var bu biraz sürecek gibi :)

    Elimde AT44 LW füfek var bunu da güzelce toplarlayıp FX e kadar kullanmak istiyorum. Atışlarda basınçla birlikte yukarı aşağı çok oynama oluyor. Regülatörlü tüp almak veya taktırmak istiyorum.

    Tavsiyeniz ne olur Hatsan regülatörlü tüp alsam sıkıntı yaşar mıyım? Keyif verir mi veya başka marka regülatör mü önerirsiniz?

    Sayın nofer e katılıyorum. Konu hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim ama bana sistem çok mantıklı geldi. Mod 99 arkadaşımız elinde bir veri bilimsel dayanak veya yazı olmadan nasıl bu kadar emin konuşabiliyor anlamış değilim. Olabilir demek bu kadar zor mu? Birşeyin sadece kulağa geliş şekliyle veya göze görünüşle değerlendirilmesi ne kadar acı...

    Görünümleri oldukça tatmin edici Umarım atış kabiliyeti de göründükleri kadar iyidir. zıpkınları da varmış bu arada.

    Kendimi akbaba gibi hissettim.
    Abi çok güzel bıçaklar emeğine sağlık
    satış ilanını ilk ben göreyim diye dua etmeye başladım bile.
    göz banyosu için teşekkürler.

    Zebralar kendi yarularını koruyan türlerdir. ama gümüş cikleti ilk kez sizden duyuyorum nette de bir bilgiye olaşamadım. zebraları ayırmanıza gerek yok düz bir yere yumurtlayıp yumurtaları ve yavruları koruyacaklardır. gümüş hakkında birşey söyleyemeyeceğim

    Eğer elinizde Garantiye gönderdiğinize dair bir belge varsa o belgeyle notere giderek işinizi halledebilirsiniz.13 tl gibi bir masrafı oluyor sanırım ama direk yenisini yollarlar. arkadaşım bu şekilde yeni bilgisayar almıştı.

    Memlekete gitme vakti gelmiş o zaman bi hafta sonu hopa tarafına zıpkın avı için gelmeyi düşünüyorum bende. hayırlısı bakalım.

    Bence bu yazıda eksik olan tek şey nefesimizi nasıl kontrol edebileceğimizi öğrenmemiz için gerekli kaynak veya bilgi ,onun dışında tek solukta okudum :)