Satılık birkaç tüfek ve ekipman

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba nakit ihtiyacından dolayı envanteri azaltmaya karar verdim. Ürünler fazla kullanılmamış temiz ürünler. 2. El olarak aldıklarımda gayet iyi durumdalar.

Effecto zeon 5.5 regülatörlu 580 carbon tüplü orijinal süet çantası ile 22 bin TL

Kral bigmax 5.5 güç anlamında biraz oynadım 30 grain 920 FPS civarında atıyor. 210 barda 920 den 900 fpse kadar 35 atış yapıyor. Tüpün biri orijinal 200 bar diğeri FX 230 bar tup. Tek sarjorle verilecek. 12 bin

Kral pro 500 4.5 regülatörlu atış sayısı çok fazla ve isabetli bi tüfek 100 bar ayarlı 8.44 u 920 civarı atiyo olmasi lazım. 3-4 şarjörü mevcut 13 bin

Niksan tacto sb 5.5 kutu icerigi tam 1 tüp bile atış yapılmadı çizik dahi yok. 8 bin

ATN x sight 5x20 day&night gece görüşlü dürbün 2.el olarak aldım gayet yeterli ve kaliteli bı optik. Feneri pilleri ile birlikte 31 bin

FX maverick ayarlı 7.62 70 cm namlu seti şarjör pellet itici ve yüklü miktarda muhimmmat ile 20 bin

Geriye kalan regülatör bipodlar sarjorler kral boru tip regülatör kamera aparatı namlular vs ıvır zıvır konuşulur. Toplu alımlarda indirim yaparım. Yer Yalova 05452654577 Silahlar Silahlar Silahlar Silahlar Silahlar Silahlar Namlu seti

Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen can77: Satis (13 Ağustos 2025 22:52).

• can77 1 Ağustos 2025 02:44

Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Satılık birkaç tüfek,optik ve ekipman” Yeni Başlık: “Satılık birkaç tüfek ve ekipman”.