Merhaba konuyu bilgi amaçlı yardımcı olmak için açtım niksan elf modelini almak istiyenler için 2 senedir kullanıyorum çok memnunum servisi süper kalitesi parasının karşılığını veriyor isabeti şahene solid performansı süper stabilitesi 200 bardan 150 bara kadar iyi pompa ile doldurması kolay boyu ergonomik taşıması kolay ben tüp ile kompresör ile uğraşmamak için tercih ettim niksan elf modelini benim düşüncem muadili markaların tüfeklerinden isabeti daha iyi son huma regülatör taktım ve gerçekten süper oldu alacak arkadaşlara tavsiye ederim fiyatı ile yaptıkları karşılaştırdığımda düşünmeden alın derim herkeze saygılar iyi atışlar.
Niksan elf
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güle güle kullanın, huma regülatörü nasıl temin ettiniz. Regülatör uyguladıkran sonraki chrono sonuçları mevcut mu?
-
Güle güle kullanın, huma regülatörü nasıl temin ettiniz. Regülatör uyguladıkran sonraki
Teşekkür ederim samet hocam yurt dışından arkadaş getirdi huma kral puncher breaker için üretmiş niksan elf modeli ile kralın tüp iç çapı 30 dış çap 35 aynı yani ali tekin hocamın regülatör dişlisini ayarldı ve taktı atış krono videosu var fakat buraya yükliyemedim atışlar arası en fazla 1 km s oynuyor çok stabil oldu tüfek zaten isabetliydi şimdi dahada eğlenceli oldu
-
Teşekkür ederim samet hocam yurt dışından arkadaş getirdi huma kral puncher breaker için üretmiş niksan elf modeli ile kralın tüp iç çapı 30 dış çap 35 aynı yani ali tekin hocamın regülatör dişlisini ayarldı ve taktı atış krono videosu var fakat buraya yükliyemedim atışlar arası en fazla 1 km s oynuyor çok stabil oldu tüfek zaten isabetliydi şimdi dahada eğlenceli oldu
Regülatör en kritik müdahale. Gayet başarılı bir tüfek olmuş. Tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın
-
Niksan ürünlerinde + ve - olan küçük bir ayarlama kolu var ve atışın kuvvetini ayarlıyor yanlış anlamadıysam, bu tam olarak regülatör olmuyor mu ya da içeride farklı bir öğeye mi müdahale ediyor acaba?
-
Niksan ürünlerinde + ve - olan küçük bir ayarlama kolu var ve atışın kuvvetini ayarlıyor yanlış anlamadıysam, bu tam olarak regülatör olmuyor mu ya da içeride farklı bir öğeye mi müdahale ediyor acaba?
Hayır regülatör değil o, küçük kol içerden portu kısıyor galiba oda tam güç orta güç kısık güçte atmanızı sağlıyor fakat atışlar stabil olmuyor mesala ilk atış 255 ms ise 2 atış 250 ms oluyo regülatör aynı çıkış hızında atnanızı sağlıyor.